ANUNȚ IMPORTANT: Se oprește apa pe mai multe străzi din Piatra-Neamț pe 19 octombrie, între 8.30-20.00

0

În vederea efectuării unei lucrări la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. va fi pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 19.10.2022, în intervalul orar 08.30-20.00 în Municipiul Piatra-Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii din cartierul: Lenin și utilizatorii de pe străzile: Petru Rareș, Vasile Conta, Orhei, 1 Decembrie 1918 (de la Complex Orion, până la Școlile Normale), Dărmănești (până la intersecție cu strada 1 Decembrie 1918), Mihai Viteazul, Nufărului și Valea Albă.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere! Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.”, a transmis APA SERV.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate