[Anunț important!] Mâine, 5 martie, se oprește apa în intervalul orar 08.30 – 17.00

0

Pentru realizarea unei lucrări la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă în Comuna Săvineşti (Colonie) în data de 05.03.2021 în intervalul orar 08.30-17.00.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Progresului, Uzinei, Dornelor, Aleea Parcului, Tineretului, General Buniş, Turnului, Grădinarilor.


Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor care vor fi afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrării într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile înainte de ora estimată iniţial.


Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate