ANUNȚ DE ULTIMA ORĂ: se oprește apa în Piatra-Neamț până mâine dimineață la ora 08.00! Doar câteva zone NU vor fi afectate

0

Pentru remedierea unei avarii la conducta magistrală a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, începând de astăzi 04.08.2023, ora 09.00, până la data de 05.08.2023, ora 08.00 în Municipiul Piatra Neamț.

Nu va fi afectată furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă la Spitalul Județean Neamț și nici în cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța.

Deși terminarea avariei este estimata a se realiza în data de 04.08.2023, în jurul orei 18.00, având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 05.08.2023 începând cu ora 08.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate