Anunt de sistare a furnizarii apei potabile in Piatra Neamt

7
Compania Judeţeană APA SERV S.A. anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de luni, 07.10.2013, de la ora 8.00 – 16.00, în municipiul Piatra-Neamţ pe străzile: Ştefan cel Mare, Borzoghean, Sportului, Aleea Uranus, Baladei, Elena Cuza, Ion Creangă, Cozlei, Codrului, Pinului şi Dr. Dimitrie Ernici.

Mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. popa gheorghe adrian spune

  De acord nu sunt, dar spuneti adevarul 🙂

  1. feraru marcel spune

   Refuzati, adevarul ??
   Tocmai ati incalcat, una din cele zece porunci. La chestia asta, se da canon ! Razganditi-va, cat mai e posibil. Va trebui sa spuneti de o mie de ori : Sa nu faci, ce face popa, ci sa faci ce spune…. Marcel. N-o s-o puteti spune, nici mscar o data. N-așa ???
   Sa fiti vesel.

   1. popa gheorghe adrian spune

    Am sa fac ce spune Marcel…Nu va pierdeti umor, e singurul lucru bun care a mai ramas la romani sau datorita caruia mai traiesc romanii.

    1. feraru marcel spune

     Buuuun, inceputul e promitator, da’ canonu’ e canon, asa ca……poate va lasa dom’ Admin sa va exprimati, inca de 999 de ori. Doamneeeee admin, fericeste-l mata pre pacatos, ca sa-i fie iertate pacatele lui, cele cu voie, sau far-de voie, amu si-n veacu’ vecilor ! Amin. Si ne mai rugam noi, la Tine, sa lasi raspunsul asta sa se vada. Asa sa ne indeplinesti noua, dorinta, caci tu esti alfa si omega pe site-ul asta.
     Cu respect, unul,care tot mai crede in interventia divinitatii.

 2. popa gheorghe adrian spune

  Cat stau eu in Piatra Neamt, chiar nu conteaza. S-o ia de tot, poate vedem o mica revolta…glumeam, n-ai sa vezi asa ceva la poporul roman.

  1. feraru marcel spune

   Ba o sa vedeti, maestre, da-i trebuie doua fete bisericesti sa-l conduca. Un popa si-un tarcovnic.

   1. feraru marcel spune

    Nicio legatura cu numele domniei voastre. Ferit-a Sfantul. Romanul are cea mai mare incredere in biserica si slujitorii ei, asa ca de aici si ideea mea. Da’ in principiu, sunteti de acord, nu ??

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate