Am aflat oficial când va fi gata drumul Bicaz – Poiana Largului

5

I-am întrebat oficial pe cei de la DRDP Iași când va fi gata drumul Bicaz – Poiana Largului și propoziția definitorie din răspunsul lor a fost ”În acest moment nu există un program de finanțare a reabilitării drumului național DN 15, pe sectorul Bicaz – Poiana Largului”. În traducere liberă asta înseamnă ”Mai pe la Paștele cailor, când or fi bani. Vă pupă tata!”

Ne spun cei de la drumuri că ar mai fi 23 de sectoare de pe drumul Bicaz – Poiana Largului pentru care se vor face următoarele:

 • o expertiză tehnică, iar acum analizează ofertele pentru expertiza tehnică.
 • o altă valiză cu hârtii care se numește DALI ( Documentație de avizare a lucrărilor de intervenții).
 • încă niște hârtii intitulate DTAC, adică Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire.
 • o proiectare de PT (proiect tehnic) + DDE (detalii de execuție) și ceva de asistență tehnică

După ce toate aceste hârtii vor fi gata, se vor scoate la licitație noi lucrări pentru care la ora actuală nu e alocat niciun leu. Banii care au fost alocați pentru acest drum de către guvernul ”m**e PSD” nu mai sunt, au fost mutați la alte lucrări din alte județe.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Laza Paul spune

  O nemernicie romaneasca. Orice lucrare (imobiliare, drumuro, poduri, etc.) incep cu cu proiectul care are mai multe faze. Cand exista banii toti pentru finalizate, atunci trebuie deschosa lucrarea.
  Un mare MINUS al legislatiei romane este faptul ca in acest domeniu coruptia a stabilit „regi” care nu-i detroneaza nimeni si care se santajeaza unii pe altii in detromentul oamenilor.

 2. Tei spune

  Pai după umila mea părere vor face la fel ca tot ce au construit în ultimii 30 ani: vor primi acele aprobări atunci când ce este acum nou asfaltat va fi plin de gropi. Cu alte cuvinte: veșnic jumătate va fi hartoape. Ma întreb de ani de zile: cum e posibil ca din atâtea milioane de locuitori sa.i alegem doar pe cei mai tâmpiți???

  1. Dan spune

   Ce pot sa cred?
   Ca sintem prosti ,nu vrem sa iesim odata din starea asta,ne lasam in continuare condusi de o mina de oameni aserviti unor interese meschine(nu numai a lor si nu conteaza din ce partid fac parte)
   Sincer,nu cred ca se mai poate face ceva pentru tara asta atita timp cit proprii guvernanti lucreaza pentru interesele altor tari(vezi dublul standard la calitate,vezi otravurile cu care sintem hraniti si multimea de institutii ale statului care nu fac nimic)
   Sper sa auzim de bine

 3. Tudor spune

  CONCERT ! după ce se Degradează ,ori Ajunge sa se degradeze și. ceea ce este BUN ,in momentul de Față .

 4. Cipanu spune

  Sau în traducere liberă…
  „Închide, că te sunam noi!” 🤣

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate