Alte 7 străzi din Târgu Neamț afectate de o avarie – Se oprește apa începând cu ora 11.30

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, identificata pe strada Marasesti din Orașul Tg. Neamt, Compania Judeteană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi 11.05.2022, în intervalul orar 11.30-17.00 în Orașul Tg. Neamt.

Vor fi afectati utilizatorii de pe străzile: Marasesti, Petru Rares, Mihail Kogalniceanu, Alexandru Lapusneanu, Aleea Zimbrului, Codrului și Progresului.


Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectati pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt si pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informatii suplimentare beneficiarii nostri pot suna la Dispeceratul APA SERV care functionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate