Alte 2 avarii anunțate în Piatra-Neamț: pregătiți rezerve, rămânem fără apă în intervalul 09.30-16.00!

0

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 26.07.2023, în intervalul orar 09.30-16.00 pe Bulevardul Dacia (de la Parc Aurora, până la Pod Spital) din Municipiul Piatra Neamț.

**********************

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de distribuţie a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 26.07.2023, în intervalul orar 09.30-16.00 din Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile Bogdan Vodă, Eroii Muncii și Dragoș Vodă.


Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informații suplimentare beneficiarii noștri pot suna la Dispeceratul APA SERV care funcționează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340 sau pot accesa site-ul Companiei http://www.apaserv.eu.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate