Alcoolul + prostie = hotie

0

Politia orasului Tg. Neamt a fost sesizată, prin 112, în seara de 26 iunie, în jurul orei 21.55, de M. Mihai, de 29 de ani, din Tg. Neamt, despre faptul că la intersectia Humulesti, a reŃinut o persoană necunoscută care i-a sustras autoturismul, ce era parcat pe str. Garoafelor din Tg. Neamt.
Din cercetările efectuate, poliŃistii au stabilit că A. Mihai, de 22 de ani, din Tg. Neamt a sustras autoturismul lui M. Mihai, profitând de faptul că acesta a lăsat cheile în contact. Suspectul a condus autoturismul până în intersectia Humulesti, unde a fost depistat de proprietarul masinii.
Politistii au stabilit că A. Mihai nu posedă permis de conducere si fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o concentraŃie de 1,04 mg/l alcool pur.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere si având în sânge o îmbibatie alcoolică peste limita legală.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate