Admitere 2020 (online) la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamţ

0

Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamţ, instituție acreditată și finanțată de la bugetul de stat, organizează concurs de admitere online 2020, pentru studii universitare de licență, după cum urmează:

            • Sesiune I: 13-17 iulie – înscrieri / 27-29 iulie – concurs

            • Sesiunea a II-a: 14-15 septembrie  – înscrieri / 16-17 septembrie – concurs

            • Specializări:

            – Muzică – 3 ani, cursuri de zi;

            – Interpretare muzicală: Canto clasic / Instrumente (vioară, violă, violoncel, contrabas, chitară clasică, pian, percuție) – 4 ani, cursuri de zi.

            • Cifră de școlarizare: 28 locuri bugetate și 7 locuri cu taxă distribuite astfel: Muzică: 11 locuri bugetate, 3 locuri taxă // Canto clasic: 8 locuri bugetate // Instrumente: 8 locuri bugetate, 4 locuri cu taxă // 1 loc bugetat (la oricare dintre specializări) pentru românii de pretutindeni.

            • În paralel cu una dintre specializări candidații admiși pot opta pentru Modulul de „Muzică vocală tradițională” oferit gratuit, ce se desfășoară pe o perioadă de 3 ani, în urma căruia se obține o diplomă separată de cea de licență.

            • Se pot înscrie la concurs, fără limită de vârstă, absolvenți ai liceelor de specialitate teoretice și pedagogice, educatori și învățători aflați în activitate. Pe lângă aceștia, pot participa și candidați cu diplomă de bacalaureat, fără pregătire de specialitate dar cu aptitudini muzicale. Înscrierea candidaților se face on-line la adresa de e-mail: [email protected].

            • Probele concursului de admitere se vor desfășura on-line utilizându-se aplicația Zoom și Site-ul Web – YouTube.

            • Pentru cei doritori, instituția organizează cursuri de pregătire on-line gratuite, în vederea susținerii probelor de concurs.

Cei interesați, pot descărca de pe pagina de Facebook (Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra Neamţ) broșura de admitere.

Ne puteți contacta și pe adresa de e-mail [email protected] sau la nr. de telefon  0233/237596 (de luni-vineri).

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate