Accidente rutiere in Neamt – 22.06.2010

0

În ziua de 21 iunie, în jurul orei 13.00, pe DC ce face legătura între DJ 155 N si un schit din comuna łibucani, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.
În urma primelor verificări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce P. Tiberiu, de 40 de ani, din comuna łibucani, judetul Neamt, conducea un autoturism pe DC în localitatea łibucani, a surprins si accidentat usor o minoră, în vârstă de 3 ani, din comuna Mogosoaia, judetul Ilfov, care nu era supravegheată si care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis si fără să se asigure. Minora a suferit un traumatism buza superioară si o plagă excoriată la nivelul genunchiului
drept.
Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

În ziua de 21 iunie, în jurul orei 17.30, pe DJ 156 E, în localitatea Piatra Soimului, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea usoară a unei persoane.
În urma primelor verificări efectuate, poliŃistii au stabilit că în timp ce L. Mihai, de 26 de ani, din Piatra Neamt, conducea un autoturism pe DJ 156 E, în localitatea Piatra Soimului, a pătruns pe contrasens, unde a surprins si accidentat usor pe G. Rozina, de 55 de ani, din Piatra Soimului, care era angajată în traversarea străzii prin loc nemarcat.
Pietonul a suferit un traumatism cranio – cerebral acut minor, o contuzie simplă toracico – abdominală, o contuzie simplă coloană cervicală si lombară si o contuzie de bazin.
Cercetările sunt continuate de Politia municipiului Piatra Neamt.

În ziua de 21 iunie, în jurul orei 19.25, pe DJ 156 A, în localitatea Căciulesti, comuna Girov, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane si rănirea usoară a alteia.
În urma primelor verificări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce A. Florin, de 29 de ani, din Bicaz, conducea o autoutilitară pe DJ 156 A, în localitatea Căciulesti, a pătruns în intersecŃia cu DN 15 D, nu a acordat prioritate de trecere unui moped, condus regulamentar de P. Costel, de 24 de ani, din comuna Dragomiresti, judeŃul Vaslui si a intrat în coliziune cu acesta, proiectându-l în afara părtii carosabile.
Din accident a rezultat rănirea gravă a unei pasagere de pe moped C. Marilena, de 23 de ani, din comuna Ivănesti, judeŃul Vaslui, care a suferit o fractură cominutivă treimea externă clavicula dreaptă si o contuzie gamba stângă si rănirea usoară a conducătorului mopedului care a suferit o plagă tăiată cot stâng.
Cercetările sunt continuate de Serviciul Rutier Neamt.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate