Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

A fost inaugurat noul gazon sintetic montat pe terenul de antrenament al stadionului Ceahlăul, realizat cu sprijinul FRF

Sâmbătă, 18 august 2018, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, împreună cu primarul municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, au inaugurat terenul de fotbal cu suprafață de joc artificială.

Amenajarea unui teren sintetic de fotbal la Piatra-Neamț face parte dintr-un proiect mai amplu început de Federația Română de Fotbal prin care se dorește construirea unui asemenea teren în fiecare municipiu reședință de județ din țară.

Terenul, situat în baza sportivă care include stadionul Municipal, este primul din acest proiect. Federația Română de Fotbal a plătit costul suprafeței de joc, iar terenul pe care s-a construit a fost pus la dispoziție de Primăria Piatra-Neamț.

“Infrastructura este o necesitate atunci când vorbim de performanță. Avem nevoie de condiții bune de pregătire pentru copiii talentați, doar așa vor putea evolua fotbalistic. Mă bucur că am găsit susținere la Piatra Neamț, lucrurile s-au mișcat foarte repede, am reușit să finalizăm acest teren într-un timp foarte scurt. Îi mulțumesc pentru asta domnului primar.”, a declarat Răzvan Burleanu.
„Mă bucur că putem oferi sutelor de copii și juniori de la cluburile sportive din Piatra-Neamț care practică fotbalul o suprafață de joc modernă. Mulțumesc Federației Române de Fotbal și președintelui Răzvan Burleanu pentru sprijinul acordat în realizarea unui teren sintetic la standarde înalte, care va încuraja sportivii de la cluburile din Piatra-Neamț să obțină performanță și va atrage competiții sportive importante în orașul nostru.”, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Evenimentul a avut loc înaintea partidei de juniori U19 CSM Ceahlăul – LPS Roman, acesta fiind primul meci disputat pe noua suprafață de joc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *