61 de posturi vacante la IPJ Neamț

4

În conformitate cu prevederile din Legea nr. 360/2002, privind statutul poliţistului, cu modificările şi completările ulterioare, Ordinul M.A.I. nr.140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unităţile de poliție ale MAI, Inspectoratul de Poliție Județean Neamț, cu sediul în municipiul Piatra Neamț, str. Eroilor nr. 16, organizează concurs pentru:

 • ocuparea unui număr de 59 de posturi vacante de agenți de poliție, existente în statele de organizare ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, prin încadrare directă din sursă externă a persoanelor cu studii corespunzătoare cerinţelor postului şi care îndeplinesc condiţiile legale;
 • ocuparea unui număr de 2 posturi vacante, respectiv una de agent de poliție și una de ofițer de poliție existente în statele de organizare ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamț, prin reîncadrare ca poliţist.

ipjDin totalul celor 59 de posturi scoase la concurs pentru încadrarea directă din sursă externă, 30 de posturi sunt prevăzute ca ajutor șef de post la posturile de poliție comunale, 28 de posturi sunt prevăzute în cadrul polițiilor municipale și orășenești, iar un post este prevăzut la structura de poliție rutieră. La nivelul polițiilor municipale și orășenești, din totalul posturilor scoase la concurs, 22 sunt pentru structurile de siguranță publică și patrulare, iar 6 pentru conductori câini.

Cele două posturi scoase la concurs prin reîncadrare sunt prevăzute în structura de ordine publică din mediul rural. Perioada de înscriere este 03.10.2016-07.10.2016, iar condițiile de participare, tematica și bibliografia vor fi postate pe site-ul IPJ Neamț, nt.politiaromana.ro, secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs , cât și la avizierul unității din strada Eroilor, nr.16, Piatra Neamț.

4 Comentarii
 1. Vukovik spune

  TOTI vor la POLITIE ! AU auzit , ca se da un rand de hainute de Iarna ,,echipament ,, si unu de Vara , o masa calda ,rece care nu e foarte costisitoare ,servita mai Nou de o chelnerita Buna , dupa daca Calci cumva Stramb , stai prin Anchete , Concedii Medicale , esti pus la Dispozitie , o soilesti cu niste hartii plimbandu le de la un birou la altu , cand intri in Concediu si Esti Orientat ,faci rost de o detasare pe Litoral , Vedeti de treceti in cerere sa va dea la Saturn ori Mamaia ,acolo aveti Hotele ale MAi , Daca va Doriti mai MULT de la Slujba , faceti o alta cerere ori luati leg cu SEFU sa va Inscrie la o Specializare cva la IGPR , cu Studiu peste Drum de Dinamo , pe PAUL GRECEANU , Acolo va mai Orientati , Va ganditi daca vreti si acces ORNIS etc , E BINE sa fie la Mapa .BAFTA !

 2. Draganoiu Gelu spune

  Am lucrat în politia militara și locala ,am studi de licență în Drept și as fi interesat de aceste posturi ,am 50 de ani

 3. ontanu maria spune

  As dori sa ma inscris in program de a lucra in politia romana.cred ca am pregatirea si determinarea necesare

  1. FLORIN spune

   Eu cred ca esti prea buna.

   Cred ca ii vei face invidiosi pe sefii de la IPJ cu gramatica si coerenta in exprimare.

   Esti mult peste nivelul lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate