Spectacolul ”Fiicele”, în premieră la Colegiul Național ”Petru Rareş”

0

Miercuri, 2 martie, la ora 17.00, în Sala de festivităţi a Colegiului Naţional ”Petru Rareş”, va avea loc premiera spectacolului de teatru ”Fiicele”, o adaptare după piesa cu acelaşi titlu, scrisă de Sidonia Drăguşanu, o prozatoare şi autoare dramatică (1908-1971) ale cărei creaţii s-au bucurat de succes în special în perioada ante decembristă.fiicele Spectacolul „Fiicele” are în distribuţie pe Alina Bratu, Dan Iacob, Elena Ivan, Dorina Macovei, Teodora Popovici şi Teodor Toma, adaptarea textului şi regia purtând amprenta bibliotecarului Dan Iacob.
Acest spectacol, a cărui vizionare cu public a avut loc pe data de 12 februarie, marchează şapte ani de când, sub îndrumarea bibliotecarului Dan Iacob, în luna februarie a anului 2009, şi-a început activitatea ”Atelierul de teatru – lectură pentru vârsta a treia”.
Premiera de miercuri seara marchează trecerea atelierului ce funcţionează în cadrul Bibliotecii Judeţene, de la teatru-lectură, la teatru, deoarece s-au alăturat trupei trei tineri.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate