Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
  • :
  • :

Weekend în siguranță pe drumurile din județul Neamț

vicVineri, sâmbătă și duminică, pe şoselele din județul Neamț, nu au avut loc accidente de circulaţie, soldate cu victime omenești.

Conform statisticilor Serviciului Rutier Neamț, ultimul weekend fără accidente rutiere cu victime a fost pe 28-29.11.2015!

Poliţiştii rutieri au continuat activităţile pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, pe raza județului, fiind desfășurate acțiuni în intervalul 07.02-12.02.2017. Astfel, doar sâmbătă, 11 februarie a.c., polițiștii rutieri au reținut 22 de permise de conducere, 21 pentru depășirea cu 50km/h a limitei de viteză și unul pentru depășire neregulamentară.

Abaterile au fost înregistrate pe DN2, fiind aplicate 55 de sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru încălcarea regimului legal de viteză.

Polițiștii nemțeni recomandă conducătorilor auto să adopte o manieră preventivă de condus, atât pentru siguranţa lor, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic.

În anul 2016, cele mai multe accidente grave de circulație s-au produs în intervalul orar 14-22, în zilele de marți, miercuri și duminică.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *