Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

Vineri, 11 august, la sediul Salubritas din Piatra-Neamț se fac sterilizări gratuite la câinii cu stăpân

Vineri, 11.08.2017, medicii voluntari din cadrul Asociației franceze de protecția animalelor Mukitza vor fi prezenți în Piatra-Neamț, în cadrul campaniei de sterilizări a animalelor cu sau fără stăpân care se derulează în această perioadă în întreg județul Neamț.  Obiectivul campaniei îl reprezintă sterilizarea a 800 de animale, câini și pisici.

Acțiunea se derulează la sediul SC Salubritas SA din strada Muncii nr. 3, începând cu ora 09:30, iar programările sau alte informații se pot obține la numărul de telefon  0741.119.653.

”Le mulțumesc inițiatorilor acestei campanii și îi asigur de întreg sprijinul societății Salubritas. Îi invit pe toți proprietarii de patrupede să profite de ocazie și să apeleze cu încredere la personalul medical specializat implicat în această campanie. În funcție de numărul solicitărilor, reprezentanții Asociației Mukitza vor sta și mai multe zile în Piatra-Neamț.” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Conform Legii nr. 258/2013 pentru modificarea si completarea OUG 155/2001, este obligatorie sterilizarea câinilor cu sau fără stăpân aparținând rasei comune, metișii acestora, excepție făcând exemplarele cu regim special.
Un comentariu la “Vineri, 11 august, la sediul Salubritas din Piatra-Neamț se fac sterilizări gratuite la câinii cu stăpân

  1. Initiativa pentru Responsabilitate Civica

    De subliniat faptul ca legea obliga la sterilizarea cainilor cu stapan de rasa comuna si metisii acestora; cainii fara stapan sunt sterilizati dupa ce au fost capturati si dusi in adapost dupa sterilizare raman in adapost, nu sunt returnati pe domeniul public deoarece returnarea nu este legala.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *