Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 februarie 2019
 • :
 • :

[VIDEO] Un pepene cumpărat de la Kaufland Piatra-Neamț a început să facă spume!

Un om a cumpărat un pepene acum două zile de la Kaufland Piatra-Neamț. Acesta declară că l-a păstrat în condiții optime, dar pepenele a început să facă spume. Bine că nu a explodat.
Cei de la Kaufland nu au vrut să dea explicații sau să retragă marfa, ci doar să returneze banii.
Omul a mers cu pepenele la Protecția consumatorului.

Am trimis articolul și către Kaufland pentru a cere un punct de vedere.

Poziția oficială a companiei Kaufland România

Ca urmare a solicitării Ziar Piatra Neamț, Kaufland România aduce următoarele precizări: 

Pornind de la situația semnalată, am demarat verificări la raionul de pepeni din magazinul din Piatra Neamț, dar și în depozit, în urma cărora confirmăm că toate produsele sunt conforme și respectă toate standardele de calitate și siguranță.

Conform procedurii în vigoare, la livrarea în magazin, pepenii au venit însoțiți de declarație de conformitate din partea furnizorului local, ce atesta că erau buni de consum. Produsele au fost păstrate în condiții optime de depozitare, cu temperaturi controlate de 10-12 grade Celsius, care asigură prospețimea, calitatea și siguranța tuturor fructelor și legume. De asemenea, de-a lungul zilei, au avut loc mai multe controale de prospețime la raft. 

Menționăm că produsul a fost achiziționat de client acum două zile, drept pentru care este necesară verificarea condițiilor în care produsul a fost păstrat.

Pentru că satisfacția clienților e foarte importantă pentru noi, ne angajăm să returnăm banii pe loc în cazul în care un client este nemulțumit, indiferent de motiv.  

Rămânem la dispoziția clienților pentru a remedia prompt orice neplăcere la numărul de telefon gratuit 0800.080.888, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00 și sâmbătă de la 8.00 – 17.00. 
3 comentarii la “[VIDEO] Un pepene cumpărat de la Kaufland Piatra-Neamț a început să facă spume!

 1. 11 metri

  Dupa ce umplem matzu cu mici si ceafa stingem cu bere tuborg si ursus si ni se face pofta de desert si apelam la cel mai ieftin produs romanesc dulce:pepenele rosu!
  Pofta mare!

  Raspunde
 2. Mia: fan KAUFLAND!

  Lanțul de Magazine KAUFLAND împlineste, ca mine, vârsta splendidă de 50 de ani, iar pe această cale NE urez: LA MULȚI Şi ÎMBELŞUGAȚI ANI!!! 💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
  Filtre ca prezentul „un om” au solidificat societatea, făcând-o rezistență în fața invidiilor, sabotajelor, mizeriilor amănunțit regizate şi puse în practică de iuda iscarioteanu.
  Marfa perisabilă se alterează, cu tot că e ținută în condiții optime, deoarece are durată de viață redusă.
  Iar la produsele alese pe bon, de zeci de lei kilogramul, se vede CLAR că pepenele e din alt film; se impunea un ananas, ori mango, ori cocos, ori chiar pepene galben, cu 4 lei, 5 lei kilogramul. De aici rezultă o certitudine.
  Este cunoscut că „omul” se cunoaște după fapte şi poate doar să viseze la NOBLEȚEA COLOSULUI KAUFLAND, dar sunt acrii strugurii pe care nu-I ajunge „un om”…

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *