Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 17 decembrie 2018
 • :
 • :

VIDEO / FOTO: Tineri drogați pe străzile din Piatra-Neamț

Ieri am prezentat un caz cu trei tineri aflați sub influența unor substanțe halucinogene. (click aici pentru articol).
De la acest articol au început să curgă comentarii, sesizări, ponturi, poze și filmulețe cu astfel de tineri ce par să fie grav afectați de substanțe care le face creierul varză.

Așadar, fenomenul este mult mai grav și mai extins decât pare. Poate ar fi cazul ca autoritățile să se implice până ce nu moare vreun copil de o supradoză și când spunem să se implice nu ne referim la a vâna și amenda tinerii consumatori, ci la identifica sursa, vânzătorii de substanțe halucinogene și a lua măsurile care se impun cu exces de zel.
4 comentarii la “VIDEO / FOTO: Tineri drogați pe străzile din Piatra-Neamț

 1. ion

  daca era iarba buna sau pana si spice si nu aratau asa dar Romania va fi poate ultima din Europa sa legalizeze !!! aia baga otrava stropita pe ceai de asta sunt asa morti asa ca obisnuituiva cu peisajul deosebit 😀

  Raspunde
 2. Carmen Irimia

  Acum cred ca vor fi extrem de multumiţi cei care si-au spart plămînii strigînd ”vreau o ţaŗă ca afară!”.
  Ei, poftiţi domnilor, aveţi o ţară aşa cum v-aţi dorit-o.
  Păcat de copiii aceştia lipsiţi de şansa unei ocupaţii utile atît lor cît şi societăţii, lipsiţi de speranţa vreunui viitor!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *