Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
 • :
 • :

VIDEO: Escrocherie la Neamț filmată cu camera ascunsă

Prin Neamț umblă niște escroci cu un BMW gri break cu numere de Bulgaria care țepuiesc oameni. Indivizii se dau drept cetățeni turci și spun că au rămas fără benzină, iar pentru niște benzină sau pentru transport până la prima benzinărie oferă valută. Lire turcești zic ei, cel mai probabil false, sau bancnote din alte țări caci ce avea escorcul în mana seamană izbitor de bine cu dinarul sârbesc.
Cei țepuiți în cel mai fericit caz caută să vadă cât valorează o liră și acceptă să dea toți banii pe care îi au prin buzunare ca diferență pentru valuta cu multă generozitate de la escrocul pus la patru ace.
Escrocii sunt bine îmbrăcați și își joacă rolul cu mult talent, iar poliția nu prea are ce să le facă. Ultimii astfel de escroci pe care i-am găsit în zona Bălțătești și i-am dat pe mana poliției au scăpat, că așa sunt legile din România, și dacă poliția nu-i poate opri, cineva trebuie să o facă.

Nu încercați să faceți același lucru și să filmați sau să vă expuneți riscurilor când întâlniți astfel de indivizi. Dacă se simt în pericol situația poate degenera brusc și violent. Anunțați doar poliția prin numărul de urgență 112.
6 comentarii la “VIDEO: Escrocherie la Neamț filmată cu camera ascunsă

 1. VALI

  De parca ar fi SINGURII , Modelu e preluat ori chiar Ei Sunt din Bucuresti , Si au luat oamenii BMW u ,motor mare ,si acum nu mai au bani ptr carburant , ori Strang , preschimba banutii lor ptr a aduna pentru o instalatie de GPL .

  Raspunde
 2. George

  Figura îmi este cunoscută. Am fost abordat de acest individ cam acum 10 ani când lucram în comerț. A încercat să mă fraierească prin metoda cumperi ceva ieftin cu 500 de lei pe care se face că ți-i dă,apoi te ia prin învăluire cu alte chestii, iar apoi îți cere restul de la banii pe care nu ți i-a dat. Folosea tot un BMW argintiu cu nr de Bulgaria. Și-a dat seama că m-am prins de figură și a șterpelit-o rapid. Am anunțat politia dar el deja fugise.

  Raspunde
 3. Onelian dalmatio

  Grijă mare oameni buni căci și poporul începe să se deie după comportamentul politicienilor de la varf (escrocherii).Deci stimați romai (adevărați) nu va lăsați duși de nas de tot felu de escroci , atenție sporită in jurul nostru fiindcă ei sânt la orice pas.

  Raspunde
 4. Dan

  Pollitia are grija babelor care vand patrunjel pe strada, ele fiind „escroacele” care trebuie deferite justitiei, amendate, jupuite pana la ultimul banut cu amenzile aplicate. Cat le ia politiei sa le intinda o capcana acestor tigani, cu un echipaj civil cu camera, cu tot tacamul. Un fleac! Ei bine, nu o vor face, pentru-ca se pare ca sunt mana in mana cu ei. Isi iau partea. Daca gresesc eu , atunci sa dovedeasca ei ca nu au grija babelor , ci a infractorilor.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *