Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
 • :
 • :

Victima bătăii din centrul orașului povestește ce s-a întâmplat

Tânărul lovit cu bestialitate pentru că a fost confundat cu altcineva (click aici pentru articol), din ce declară el, a stat de vorbă cu noi și ne-a povestit ce s-a întâmplat.

Bătut, cu capul și ochiul umflat, tânărul a povestit că nu a avut cum să se opună, deoarece agresorul nu era singur și dacă ar fi ripostat cu siguranță ar fi sărit și alții să îl bată. Șansa lui de scăpare au fost jandarmii care treceau pe acolo și au oprit. În caz contrar, victima este aproape sigură că bătaia ar fi continuat pentru că agresorul nu dădea niciun semn că ar vrea să se oprească, lovind cu sete încontinuu, deși victima nu reacționa.

Prezentăm acest caz, deoarece el este de o gravitate ieșită din comun.

Bătăile între tineri nu sunt ceva neobișnuit la Piatra-Neamț. Ele sunt de când e lumea și vor mai fi. Tinerii plini de avântul afirmării se încaieră pe orice temă și de multe ori au la bază un consum de alcool sau de substanțe halucinogene. Problema în sine nu rezidă în aceste încăierări, ci în faptul că unele dintre ele nu se termină după ce unul dintre tineri cedeaza sau este ”neutralizat”. De aici încolo începe problema când cel care câștigă încăierarea se transforma din parte în conflict într-un agresor sălbatic ce își lovește victima în condițiile în care aceasta nu mai reacționează. Acesta este aspectul pe care vrem să îl aducem în atenția dumneavoastră, sălbăticia dezvoltată asupra unei victime care nu mai poate reacționa și cu toate acestea este lovită în continuare. Asemenea lucruri nu au absolut nicio legătura cu bătăile băiețești care se întâmplă zilnic.

Nu suntem ipocriți să ne apucăm de combătut încăierările între tineri și să cerem să fie pace în lume. Spunem doar ca nu este normal să nu te oprești din lovit chiar și după ce e clar că ai ”câștigat” încăierarea.

I.R.
17 comentarii la “Victima bătăii din centrul orașului povestește ce s-a întâmplat

 1. Beeebeee

  Majoritatea se dau șmecheri cu pumni dacă le dai un loc de munca fug de munca mai bine stau pe bani părinților la șmecheri ăștia care dau cu pumnu sa fac a pușcărie pe viață

  Raspunde
 2. Daniela

  Tinerii de la țară sun tineri mai educați și mai cuminți, decît cei din mediul urban. Statul nu face nimic pentru a combate aceste încăierări! Nici măcar poliția. Dacă ìl omora de nu intervenea jandarmeria? Ăsta e statul Român.

  Raspunde
  1. Joni Raducanu

   Sa asteptam modificarea Codului Penal…si, ca exemplu, imagini cu pedofilul din Bucuresti – politist (!) – nu vor mai putea fi folosite ca proba.
   Deci…sa mai avem pretentii la statul roman ?

   Raspunde
   1. Gheo din Deal

    Joni Raducanu, pun pariu ca n-ai citit proiectul de modificare a codului penal si redai mot-a-mot aberatiile care circula in media! Csf cu tine? N-ai csf!!!

    Raspunde
  2. XX

   E adevarat in oras se da numai cu pumnul si uneori cu cite un cutit,tinerii „educati ” de la tara au toti cutite in buzunare si date fiind conditiile au garduri la indemina de unde pot lua pari,scinduri sau fug repede acasa dupa vreun topor,o furca sau alte ustensile.Nu cred ca a facut cineva vreo statistica cu cei ce se bat prin oras sa vada citi sint nascuti si crescuti in oras si citi la tara si veniti intimplator prin oras

   Raspunde
 3. Mariana Amihaesei

  Adica vi se pare normal sa fii macelarit din cauza unei confuzii?? Este ok sa nu se ia nici o masura, sa nu ” cerem sa fie pace jn lume”??? Tara legii pumnului si a bunului plac!!! Incurajatoare opinie din partea celor de la care asteptam obiectivitate!!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *