Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
duminică 17 februarie 2019
  • :
  • :

„«Vacanțe Muzicale» – Oameni și locuri, 1972 – 1988”, album de fotografii document de la primele 16 ediții ale Festivalului

Organizatorii “Vacanțelor Muzicale” au pregătit, la această ediție aniversară, un album de fotografii document de la primele șaisprezece ediții ale Festivalului.
Intitulat “«Vacanțe Muzicale» – Oameni și locuri, 1972 – 1988” – proiectul dorește să aducă un omagiu tuturor oamenilor care au pus bazele Festivalului – artiști, muzicologi, profesori, public și organizatori, deopotrivă –, precum și sublinierea faptului că “Vacanțele” sunt un bun cultural al întregii comunități nemțene, multitudinea de activități artistico-didactice desfășurându-se pe întreg cuprinsul județului, atât în orașe – Piatra-Neamț, Roman, Bicaz, Târgu Neamț – cât și la sate, numeroase fiind căminele culturale care au găzduit recitaluri muzicale.

Albumul a fost prezentat ieri, 5 iulie 2018, la finalul recitalului oferit de membrii ansamblului „Pro Musica Academica”. El poate fi achiziționat (la prețul de 20 de lei) și astăzi, de publicul care va veni la recitalul clasei de măiestrie condusă de clarinetiștii Doru Albu, Luigi Magistrelli, și Antonio Tinelli, eveniment care va avea loc la Teatrul Tineretului, cât și de la sediul Centrului pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare”, din strada Ștefan cel Mare, nr. 3A, din Piatra-Neamț.

 




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *