Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
 • :
 • :

Unii nemțenii își vând afacerile de succes și pleacă ”definitiv” din țară

Din ce în ce mai mulți nemțeni vor să își vândă afacerile și vor să plece din țară, deoarece în marea lor parte nu mai suporta bătaia de joc, aroganța și corupția. Vorbim acum doar de nemțenii care au afaceri pe profit, pensiuni, alimentație publică, producție și care ar vinde oricând totul și ar pleca în lume numai să scape din gaura aceasta socială denumită oficial România.

Chiar recent am văzut anunțul unui patron din Piatra-Neamț care vinde o unitate de alimentație publică care merge foarte bine, deoarece a hotărât să plece ”definitiv din România”.

Deși cunoaștem ”motivele personale” pe care le invocă acest patron, nu le vom comenta, ci doar menționăm că, din păcate, țin, ca la mulți alții, de faptul că nimic nu funcționează corect în acest oraș, în acest județ, în această țară.

I.R.
9 comentarii la “Unii nemțenii își vând afacerile de succes și pleacă ”definitiv” din țară

 1. jiji

  rromani, la ce nivel de educatie , civilizatie si cultura sunteti…va meritati soarta si conducatorii…cu varf si indesat…dar asa va place voua sa va plangeti… de parca altii sunt vinovati…

  Raspunde
 2. Stefan

  Poate nu e exemplul cel mai bun, dar fenomenul este real!Datorita presiunii salariale din domneiul bugetar, foarte multe afaceri cu capital romanesc se vor inchide.Vor rezista cei care lucreaza cu statul si cei care isi permit sa fenteze fiscul si ITM-ul.Bineinteles, interlopii si camatarii vor prospera in continuare!

  Raspunde
 3. VUK

  Afacere , BUISSNES Infloritor a fost o perioada ! pana sa deschis ,, CU Sos .. si redeschis YANNIS . Oricum mare parte a oamenilor sau saturat de Shaorma , Kebap . Hamburger De : vita ,porc , pui , vegetal din care toate 4 e numai de un fel ,de puiut ,e mai ieftin la achizitionare de catre firma si poti pune un pret in functie de cu ce l asezonezi , ketchup, maioneza de mai multe feluri ,arome , salata verde ,e sezonul , mai incolo se trece la varza acra care se pune in combinatie cu sosurile de mai sus ori 3 cartofi pai . E o combinatie Super ! varza , maioneza , cu ce mai contine hamburgeru DIRECT Gasto enteorologie te duci ! Daca te si faci Bine ramane de vazut , sunt niste articole pe aceasta Tema .

  Raspunde
 4. xx

  Altii,cu afaceri infloritoare din comenzi bugetare,de la municipiu,judet .guvern si-au mutat sediile firmelor infiintate in Piatra prin Izrael si cu punct de lucru in Bucuresti cu toate ca afacerile se desfasoara tot in Neamt cu bani de la buget

  Raspunde
 5. Jeni

  Imi pare rau pentru ca se intampla astfel de lucruri..visul meu e sa ma stabilesc definitiv in acest judet…acum sant peste ..mari…dar ma voi intoarce..este tot ceea ce imi doresc…

  Raspunde
 6. Aiurica

  Nu este adevarat, in Romania totul este perfect.Si va fi si mai bine, bugetarii vor lucra pe salarii decente, poate si cei de la privati vor avea macar salariul minim pe economie, suntem pe drumul bun!

  Raspunde
  1. Ceai

   Pai cand o sa fie , din cate se vede deja suntem amanetați la U.E si vânduți la F.M.i si noi si încă 2 generații de acum încolo . Nu stiu ce va urma dar parca are cineva interese sa ne alunge din tara noastră. O cedam de bunăvoie .., pt ce s au luptat străbunii noștri ??? Ca sa fim sclavi la străini pe pământul nostru românesc … Ne iau patria de sub picioare si noi închidem ochii

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *