Unii bolnavii aduși la tomograf sau analize ar avea nevoie de o rampă

Pentru a duce bolnavii care nu se pot deplasa din spitalul vechi, contagioase, oncologie etc. la o analiză CT de exemplu, personalul medical este obligat să ocolească cu targa sau scaunul cu rotile tot spitalul mare, să intre prin camera unde așteaptă aparținătorii persoanelor aflate la UPU, să treacă pe culoarul de la UPU, să deschidă mai multe uși, etc. Toate acestea deoarece traseul scurt pe unde se poate ajunge direct la computerul tomograf nu este prevăzut cu rampă de acces pentru scaune cu rotile sau tărgi.

Poate cineva de prin CA-ul spitalului găsește o soluție pentru a construi aici o rampă, căci este și loc și nu e nici foarte complicat de făcut și nici foarte scump.

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Florin spune

    Acest spital e o ruină. Neamțul are nevoie de o unitate spitalicească modernă. Decât să tot peticim o construcție veche, prost concepută și nefuncțională, mai bine s-ar găsi fonduri pentru un spital nou.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate