Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 16 iulie 2019
  • :
  • :

Unii bolnavii aduși la tomograf sau analize ar avea nevoie de o rampă

Pentru a duce bolnavii care nu se pot deplasa din spitalul vechi, contagioase, oncologie etc. la o analiză CT de exemplu, personalul medical este obligat să ocolească cu targa sau scaunul cu rotile tot spitalul mare, să intre prin camera unde așteaptă aparținătorii persoanelor aflate la UPU, să treacă pe culoarul de la UPU, să deschidă mai multe uși, etc. Toate acestea deoarece traseul scurt pe unde se poate ajunge direct la computerul tomograf nu este prevăzut cu rampă de acces pentru scaune cu rotile sau tărgi.

Poate cineva de prin CA-ul spitalului găsește o soluție pentru a construi aici o rampă, căci este și loc și nu e nici foarte complicat de făcut și nici foarte scump.
Un comentariu la “Unii bolnavii aduși la tomograf sau analize ar avea nevoie de o rampă

  1. Florin

    Acest spital e o ruină. Neamțul are nevoie de o unitate spitalicească modernă. Decât să tot peticim o construcție veche, prost concepută și nefuncțională, mai bine s-ar găsi fonduri pentru un spital nou.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *