Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
 • :
 • :

Un om căzut în mijlocul străzii a stat zeci de minute să vină ambulanța

ACTUALIZARE: Pacientul a decedat. La fața locului s-a deplasat și polițiștii criminaliști. Manevrele de resuscitare au fost oprite. Nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea vieții persoanei în cauză.

Un incident din cartierul Mărăței ne arată pentru a nu știu câta oară că poți să mori cu zile până ce se dezmeticesc autoritățile.
Un om a zăcut zeci de minute în mijlocul stăzii, deoarece se pare că cineva nu a înțeles nimic din telefoanele date de cetățeni la 112 și au trimis poliția la fața locului care la rândul ei a solicitat salvarea.
Oamenii care au apelat la autorități s-au arătat extrem de iritați de timpul scurs de la sesizarea situației la 112 și până la venirea ambulanței.
Vom reveni cu detalii despre acest caz. Acum se încearcă resuscitatea bărbatului de peste 50 de ani care este în stare de inconștiență, căzut în stradă.


Sursa video: Gianina Buftea
8 comentarii la “Un om căzut în mijlocul străzii a stat zeci de minute să vină ambulanța

 1. cosmin gafincu

  cum sta plavanul in uniforma fara sa faca nimic !

  „salvarea victimelor si acordarea primului ajutor …” cam asa suna legea , penibililor din politia romana . ruda cui este acel inteligent in uniforma ?

  Raspunde
 2. Ana

  Ambulantele stau parcate in față la UPU…problema este la operatorii de la 112….dureaza zeci de minute..multe întrebări fără sens…formează legătura cu politia….dupa la ambulanță. . si așa trec zeci de minute prețioase! .

  Raspunde
 3. Danut

  Trecatorii fac manevre de resuscitare si agentii de politie se uita pierduti la masinile care trec pe la capul bolnavului… restul e… nici nu am cuvinte.
  Oare maine acei agenti vor mai fi in serviciu?

  Raspunde
 4. Ghhhhh

  Ăsta înseamnă bataie de joc rusine mareeeeee celor de la sănătate cum se face ca ăsta nu era urgenta nuuuu mie greata de cei de la abuzate rusineeeee mai vreți salariilor nesimțiților as vrea sa trasmiteti sa se facă lumina și sa plătească pentru întârzierea la pacient saracu immmmm dumnezeu sal ierte

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *