Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Un medic din Piatra-Neamț s-a alăturat faptelor bune ale Asociației Umanitare „Născută Înger”

Asociația Umanitară Născută Înger din Piatra-Neamț continuă prin voluntarii săi coordonați de Carmen Suciu munca neobosită de sprijinire a persoanelor defavorizate, copii, mămici singure, bătrâni uitați de familii, oameni bolnavi și ai nimănui.

Astăzi vorbim despre un om minunat.

Asociația Născută Înger era într-o situație delicată în noiembrie 2017 când una dintre mămicile din Centrul Social Împreună, Mirela, trebuia să nască. La momentul respectiv, Asociația nu avea pijamale și nimic din cele necesare unei mămici în spital, nu mai vorbim despre trusoul pentru un nou născut.

„Mirela își pusese toate speranțele în mine. Atunci Dumnezeu mi-a mai trimis un înger să mă ajute. Așa am cunoscut-o pe doamna doctor Margareta Botez, director la Clinica Micromedica Piatra-Neamț. Mi-a pregătit tot ce îi trebuie unui bebeluș când sosește-n lume, plus cele de trebuință mămicii. Mari emoții am avut împreună, odată cu venirea lui Anais, fiind născută un pic mai devreme. Apoi icterul ne-a ținut un timp în stress. Acum îi mulțumim lui bunul Dumnezeu pentru că este sănătoasă. O prietenă dragă, Roxana, a botezat-o în februarie, anul acesta. Din păcate, oamenii sunt tot mai bolnavi, mai în nevoi, mai plini de dureri și suferințe.

Fiind de multe ori depașită de situație, am rugat-o pe doamna doctor să mă ajute cu analize, investigații pentru acești oameni fără speranță. Nu a ezitat o clipă și așa a devenit un VOLUNTAR al Îngerilor, sprijinind activitatea Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț. Este minunat când știi și simți că ai oameni lângă tine care te sprijină, te susțin și te ajută.

Îi mulțumesc doamnei doctor Botez, mulțumesc Micromedica Piatra-Neamț, tuturor medicilor și cadrelor medicale care activează aici. Uniți clădim punți de iubire, aprindem lumina în sufletele celor aflați în dificultate.”, ne-a declarat doamna Carmen Suciu de la Asociația Umanitară Născută Înger din Piatra-Neamț.

Și Narcisa, un alt copil sprijinit de Asociația Născută Înger, îi mulțumește doamnei doctor pentru că are grijă de ea, și doamnei asistente care i-a recoltat analizele, lucru care nu a durut-o deloc. 🙂

Pentru donații în lei:

Asociația Născută Înger

CUI: 36063530

RO58BTRLRONCRT0345309301

BANCA Transilvania Piatra Neamț

CONTACT Asociația Născută Înger – Carmen Suciu (0770 405 849).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *