Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 18 octombrie 2018
 • :
 • :

Un fel de conferință de presă la PSD Piatra-Neamț

Azi a avut loc un fel de conferință de presă la PSD Neamț.
Trecând peste faptul că au fost aspecte deranjante în timpul conferinței, am fost total dezamăgiți de faptul că PSD a ales să fie la fel de „hashtag”. Pe cei de la PNL îi înțelegem că nu prea au cu ce să se laude și nu le rămâne decât să fie ”hastag” și să facă scandal, dar de la PSD aveam pretenții că pot mai mult.

S-a zbătut vreo 6 luni Ionel Arsene să rezolve asfaltarea de la intrarea în oraș dinspre Ursuleți, au crescut salariile la toate cadrele didactice din Piatra-Neamț, s-au dublat salariile la personalul medical de la spitalul din oraș. PSD-ul a dublat chiar și salariile din primăria condusă de liberali și a finanțat chiar și proiecte propuse de liberali. Au mai făcut cei de la PSD un mare Târg de Crăciun la care beneficiari principali au fost pietrenii care chiar s-au bucurat și s-au simțit bine. Și câte și mai câte și-au bătut capul cei de la PSD să facă, iar în schimb tot ce poate organizația PSD Piatra-Neamț în conferința de presă este să fie „hashtag” și să ne vorbească doar de PNL ?

Nu știu ce părere are conducerea PSD Neamț care le dă pe tavă celor de la PSD Piatra-Neamț motive de laudă, dar ei aleg să ne spună doar de administrația liberală, de parcă PNL ar fi o forță politică interplanetară. Nu știm nici ce părere are persoana care și-a consumat prin stress zece ani din viață să ofere și pietrenilor cel mai frumos eveniment din fiecare an de Crăciun, dar de care nu se amintește niciodată la conferințele de presă unde PSD-iștii pietreni vorbesc doar despre liberali. Nu știm nici ce părere au pietrenii care au votat PSD masiv la ultimele alegeri, iar aceștia le spun acum de liberali în loc să le spună ce au făcut pentru voturile primite, dar știm clar că ce veți vedea în clipul video de mai jos este doar un derapaj. În realitate PSD nu este un partid care știe doar să critice. PSD chiar are cu ce se lăuda și chiar au venit o mulțime de bani de la guvernul social democrat în Piatra-Neamț iar la inițiativa unor PSD-iști chiar s-au făcut multe lucruri pentru pietreni, lucruri care au dus concret la o creștere reală a calității vieții în Piatra-Neamț.

PSD Piatra-Neamț, TREZIREA! Nu puteți să ieșiți public doar cu mesaj de atac fără să spuneți nimic despre realizările pe care chiar le aveți și chiar sunt importante. Liberalii au avut la ultimele alegeri 15%.  Nu puteți să le alocați 100% din timpul conferinței voastre de presă. Ați ajuns să le dați mai multă importanță decât își dau ei înșiși. Nu pentru asta ați fost votați. Nu pentru asta se chinuie șefii voștri politici să facă proiecte și sa aducă bani în Neamț.

PS: Măcar dacă erau serioase atacurile la adresa liberalilor. Să le rupă capul, cum se spune în popor. A fost doar un fel de hârâială fără să se dea nume și date concrete. Un fel de „Hai să vă arătăm pisica, dar stai că de fapt nu v-o arătăm, ci doar vă spunem că o avem și mieunăm noi puțin.”

 I.R.
3 comentarii la “Un fel de conferință de presă la PSD Piatra-Neamț

 1. un cetatean

  Printre putinele articole care-mi plac. „PSD Piatra-Neamț, TREZIREA! Nu puteți să ieșiți public doar cu mesaj de atac fără să spuneți nimic despre realizările pe care chiar le aveți și chiar sunt importante. ” Ar trebui, orice partid politic, sa renunte la deviza „ba pe a ma-tii”. Nu ma intereseaza animozitatile dintre voi, politicienii.

  Raspunde
 2. Gigi

  Nu inteleg,doamna Varlan nu cea care era pe langa Stefan cand acesta era la putere?Nu facea parte din PDL?Domnul Nita nu era cel care ii aduna pe tinerii PDL-isti pe la strand ca sa faca galerie lui Stefan?
  Pai ce-ai facut Bobita???PDL a inghitit PSD la Neamt!!!!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *