Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
 • :
 • :

Un cerșetor din Piatra-Neamț câștigă chiar și 1000 euro pe lună

Suntem supărați și dezgustați de cerșetorii care mișună prin oraș. O parte dintre ei au diverse handicapuri și îi excludem din discuție, dar restul sunt doar niște paraziți care ne strică confortul zi de zi.

De fiecare dată ne întrebăm oare ce face poliția de nu-i adună de pe străzi, oare ce face primăria, oare ce face asistența socială, dar poate ar fi bine ca din când în când să ne întrebăm ce facem noi, căci azi am văzut un astfel de cerșetor făcându-și monetarul și pe la prânz strânsese deja o sumă frumoasă de bani. Deci asta facem noi, că doar nu le dau banii cei de la poliție sau de la primărie. Noi  îi alimentam și nu cu puțini bani. Un cerșetor care își cunoaște bine meseria face în medie 150-200 lei pe zi adică vreo mie de euro pe lună.

Așa că de fiecare dată când ne supărăm că autoritățile nu ne scapă de cerșetori, haideți să ne amintim de acest filmuleț cu un cerșetor care are ”locul de muncă” în zona restaurantelor din perimetrul gării și spune la toată lumea cum nu a mâncat de mult timp și alte povești înduioșătoare.

Iosub Robert
4 comentarii la “Un cerșetor din Piatra-Neamț câștigă chiar și 1000 euro pe lună

 1. Celentano

  Ar trebui prevazute sanctiuni pentru cei care dau bani cersetorilor si incurajeaza acest fenomen ilegal.Asa e si la mita, se pedepseste atat darea cat si luarea.

  Raspunde
 2. Ana Cotofan

  Da.Este o insulta adusa celor care isi rup spatele muncind.Si in special celor care reusesc sa aiba inca un loc de munca.Nu este usor pt.cei ce fac multe sacrificii sa-si poata castiga PAINEA DE ZI CU ZI.NU CERSIND.Este o pata neagra pt.orasul nostru FRUMOS.

  Raspunde
 3. RAZVAN

  Cersetor ca cersetor ,dar pana la ,, ocupatia ,, asta individu a fost si este CRED in continuare Zulitor , E Pacat ca Autoritatile au decis demontarea acelor panouri care erau pe peretele halei din piata mare , aveai ocazia sa cunosti toata ,ori o parte a ,,Faunei ,, Antilopilor din Oras > Judet , Ce e in cadru poate fi foatre Bine un Inventar > Monetar a unei actiuni , a luat ,, Coaja,, portofelu cuiva , la pasat altiua , de obicei lucreaza in tandem , iar dupa face Controlu , sa vada cat a tras celalalt , Mai e unul mai Solid un pic ,cu freza normala , fara creasta , sta prin zona tarabelor , ori in fata , coltu magazinelor de langa piata unde sunt cei din MD , are si starostele cu el , stau intr o masina , parcata prin fata mag , fabricii de paine , e cu nr de Italia , pe unde a fost ORLANDO fostu lor camarad , Daca cei de la Jandarmerie ar reveni , prin zona , Piata Gara e in linie dreapta , mai e pasajul , parcarea de subt Mall Forum , unde e CENTRU de Comanda Adunare Impartire , Strada ingusta , aglomerata , Unde poti disparea repede , Chit ca e Politia Municipiului in zona , La ce talie au unii si altii , Nu pot sa i alerge pe acei ,, minori ,Nevinovati si Oropsiti saracii ,, .

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *