Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 18 octombrie 2018
  • :
  • :

Trei tineri din Roman, reținuți de polițiști pentru tâlhărie

Ieri, 10 ianuarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Roman au reținut trei tineri bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Din data de 08.01.2018, când a avut loc fapta, polițiștii au documentat activitatea infracțională a patru tineri cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani, din Roman. Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în noaptea de 07/08.01.2018 ar fi forțat ușa unui magazin non-stop, de pe raza municipiului Roman, de unde, prin amenințare, ar fi sustras sertarul casei de marcat în care se afla suma de 461,5 lei, bani pe care i-au împărțit în mod egal.
În data de 10 ianuarie 2018, polițiștii au efectuat perchiziții la locuințele persoanelor bănuite de săvârșirea faptei, ocazie cu care au fost identificate obiectele de îmbrăcăminte purtate de acestea în noaptea comiterii faptei.
Polițiștii au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de trei dintre cei patru tineri și continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului și stabilirea întregii activități infracționale.
Un comentariu la “Trei tineri din Roman, reținuți de polițiști pentru tâlhărie

  1. Aron

    S-au inmultit vagabonzii si derbedeii,precum ciupercile dupa ploaie.Ne avand de lucru si avand nevoie de bani se dedau la jafuri,talharii,furturi,,,nu este de mirare,dar ce este si mai rau pot ajunge chiar la crime.Nemernicii astia trebuie starpiti.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *