Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Theodor Nichifor, de la C.N. „Calistrat Hogaș” Piatra-Neamț, rezultat deosebit la Concursul Național „Made for Europe”  

În perioada 12-15 aprilie 2018, la Constanța s-a desfășurat cea de-a XII-a ediție a Concursului Național „Made for Europe”.

Obiectivul competiției a fost valorizarea și promovarea experiențelor pozitive acumulate de unitățile de învățământ preuniversitar în derularea proiectelor finanțate prin programele comunitare din domeniul educației și formării profesionale.

La faza națională a acestui concurs, elevul Colegiului Național „Calistrat Hogaș” Piatra-Neamț, Theodor Nichifor, îndrumat de doamna prof. Nadia Cîrcu, a obținut locul I și cel mai mare punctaj.

Proiectul prezentat de Theodor Nichifor s-a numit “Move your body and mind-healthy lifestyle for adolescents”   o platformă cu ajutorul căreia elevii pot învăța cum să aibă și să păstreze un stil de viață sănătos.

Theodor Nichifor, elev în clasa a XI-a, a fost beneficiar al unei burse FLEX, anul școlar trecut, și participant în programul „Elie Wiesel” Study Tour.

 

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *