Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
 • :
 • :

Teroare în Franța, pe Champs-Elysées: Un ofițer mort și unul rănit – atacatorul a fost omorât

Police secure the Champs Elysee Avenue after one policeman was killed and another wounded in a shooting incident in Paris, France, April 20, 2017. REUTERS/Christian Hartmann - RTS13756

Paris, France, April 20, 2017. REUTERS/Christian Hartmann – RTS13756

Un polițist a fost ucis, iar altul rănit după ce s-au tras câteva focuri de armă pe Champs-Elysées, în inima Franței, joi seara. Atacatorul a fost omorât de autorități. Franța rămâne în continuare în alertă după ce guvernul a declarat stare de urgență în urma unor atacuri teroriste care au avut loc din 2015 până în prezent.

Champs-Elysées este unul dintre cele mai renumite bulevarde din lume și este înțesat de turiști și lanțuri de magazine. Focurile de armă trase puteau răni și persoanele aflate în trecere, ceea ce ar putea cataloga actul ca fiind unul terorist.

Bulevardul a fost închis, iar foarte multe mașini de poliție au fost trimise la fața locului. Populația a fost sfătuită să evite zona.

Acest atac are loc cu trei zile înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale.
2 comentarii la “Teroare în Franța, pe Champs-Elysées: Un ofițer mort și unul rănit – atacatorul a fost omorât

 1. dan

  Nu demult eram cu un prieten intr-o cafenea care era frecventata si de ziaristi. La masa noastra se aflau mai multe persoane. La un moment dat s-a adus in discutie tema terorismului. Unu, care se dadea mare ziarist, incepe sa se laude cu cunostintele lui, cu cate articole scrisese despre 11 septembrie 2001, atacurile din Paris, Londra, extremismul musulman, Siria, Afganistan, etc. Cateva minute a vorbit numai despre evenimentele de la 11 sept. 2001 din SUA. Incepe un dialog intre noi pe care incerc sa-l reproduc:
  Eu: Vad ca ai studiat si cercetat foarte adanc daca ai asemenea cunostinte, dar te rog spune-mi si mie cate cladiri s-au prabusit atunci in New York?
  El: Cred ca glumesti, toata lumea stie ca au cazut doua cladiri foarte inalte, asa zisele „turnuri gemene”.
  Eu: Doar atat?
  El: Binenteles.
  Eu: Daca-ti faceai temele bine, ai fi aflat ca a existat o a treia cladire care a cazut, nu mica ci chiar foarte inalta, de 47 de etaje, numita WTC7. Ai fi aflat ca a cazut fara sa fie lovita de nici un avion. Iti recomand sa vizionezi materialele video de pe YouTube facute de organizatia „ARCHITECTS & ENGINEERS for 9/11 TRUTH” ( in traducere: Arhitecti si Ingineri pentru Adevarul despre 9/11 ). Peste 2000 de specialisti demonstreaza cu probe ca a fost o demolare controlata. Iar daca vrei sa intelegi aspectul ocult, ritualic al evenimentelor atunci cauta si vizioneaza expunerea marelui cercetator in domeniul societatilor secrete, Fritz Springmeier, despre 9/11 in special despre WTC7.
  Individul a ramas perplex, ii disparuse atitudinea de a tot stiutor, a incercat apoi sa schimbe subiectul.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *