Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

„Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei”, marți, 27 martie, la Cinema Dacia Panoramic

După cincisprezece ani de la premieră, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Alexandru Andrieș și Mircea Vintilă revin cu spectacolul „Tandrețuri pentru femei cu cei patru corifei”.

Evenimentul este organizat de Asociația „Kilometrul de Cultură” și  va avea loc marți, 27 martie 2018, ora 19.00, la Cinema Dacia Panoramic din Piatra-Neamț.

„Nimeni nu credea ca Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Mircea Baniciu și Mircea Vintilă vor cânta împreună minunatele lor piese. Toți pentru unul și unul pentru toți! Era în 2003, pe 31 martie. A fost un concert pe care aproape 2.000 de persoane l- au văzut, l- au auzit. Alte sute de mii din țara si de aiurea s- au simtit în manej, vizionând înregistrările. Prima întrebare la final a fost : <Când are loc următorul spectacol ? >. La București a avut loc după 10 ani !!! Va fi o aniversare unică, pour les connaisseurs!”, spun organizatorii. 

Biletele se pot procura de la casieria cinematografului, zilnic, între orele 15:00 – 21:00 sau online:https://eventbook.ro/music/bilete-spectacol-tandreturi-pentru-femei-cu-cei-patru-corifei-cinema-dacia-piatra-neamt
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *