Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
  • :
  • :

Tânără din Tarcău dată în urmărire la nivel naţional!

Polițiștii caută o tânără de 14 ani care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent.
Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea tinerei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.
În ziua de 10.10.2017, polițiștii Postului de Poliţie Tarcău au fost sesizaţi despre faptul că o minoră de 14 ani a plecat din locuința comună din satul Tarcău, în seara zilei de 06.10.2017, fără a spune părinţilor și nu a mai revenit.
La data plecării minora era îmbrăcată cu cămașă din pânză de culoare roşie, blugi bleu deschis, cu dungi albe și purta pantofi tip sport albi, din imitaţie de piele cu un trandafir roşu pe partea exterioară a ambilor pantofi.
Semnalmentele minorei: înălţime 1,57 m, greutate 50 kg, păr vopsit roşcat, lung până la umeri, faţă rotundă, ochi căprui(pleoapă alungită tip asiatic).
Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorei, aceasta fiind dată în urmărire la nivel național.
Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea tinerei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112!
2 comentarii la “Tânără din Tarcău dată în urmărire la nivel naţional!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *