Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
  • :
  • :

Tânăr de 29 de ani, din Bodești, cercetat pentru comiterea a cinci infracțiuni

Un tânăr de 29 de ani, din Bodești, este cercetat pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, distrugere și violare de domiciliu.

La data de 13 mai 2018, polițiștii Secţiei 6 Ştefan cel Mare, au fost sesizaţi de un bărbat de 57 de ani, din Borlești, participant la trafic, despre faptul că în localitatea Ştefan cel Mare conducătorul unui autoturism de culoare gri i-ar fi acroşat vehiculul și nu a oprit la locul incidentului rutier.

În urma activităților efectuate, polițiștii au identificat în localitatea Ştefan cel Mare autoturismul de culoare gri, care era avariat și care nu avea plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

În urma verificărilor, a rezultat că la volanul autoturismului în cauză s-ar fi aflat un bărbat de 29 de ani, din Bodeşti, care ar fi pus în circulaţie autoturismul, având plăcuţele cu numerele de înmatriculare retrase.

De asemenea, bărbatul ar fi circulat pe DJ 208 G, fără a poseda permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi pierdut controlul vehiculului, a distrus un stâlp al reţelei telefonice şi a fugit de la faţa locului pătrunzând fără drept în curtea unei locuințe.

După  depistarea și identificarea conducătorului auto, acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la spital, pentru recoltare de probe biologice.

În cauză sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, distrugere și violare de domiciliu.
3 comentarii la “Tânăr de 29 de ani, din Bodești, cercetat pentru comiterea a cinci infracțiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *