Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
  • :
  • :

Tânăr de 26 de ani, din Gîrcina, dat dispărut. Dacă l-ați văzut, sunaţi la 112!

Polițiștii caută un tânăr de 26 de ani, din Gîrcina, plecat de la domiciliu din  data de la începutul lunii mai 2018 .

La data de 15 mai 2018, polițiștii Secției de Poliție Rurală Gârcina au fost sesizați de un bărbat, de 29 de ani, cu privire la faptul că fratele său de 26 de ani, din Gîrcina, a plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu aproximativ 2 săptămâni în localitatea Bilbor din județul Harghita și nu a mai revenit.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că la data de 11 mai 2018, persoana dispărută ar fi fost observată în timp ce se deplasa pe jos, pe o stradă din localitatea Huedin, judeţul Cluj.

În momentul dispariției, bărbatul era îmbrăcat cu un hanorac de culoare albastră, cu pantaloni de culoare maro, încălţat cu adidaşi de culoare albă, având pe cap o şapcă albă.

Persoana dispărută prezintă următoarele semnalmente: înălţime de aproximativ 1,60 m, 65 kg, ochi albaştri, faţă ovală, păr şaten, tuns scurt, ten măsliniu, având ca semn din naştere la încheietura braţului drept, o pată maronie tip aluniţă.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112.

Subiect documentat cu sprijinul IPJ Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *