Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
  • :
  • :

Tânăr de 23 de ani, din Bacău, reținut pentru furt din locuințe de polițiștii din Neamț

Ieri, 12 februarie 2018, polițiștii din cadrul Secției Politie Rurală Români, au identificat şi reţinut un tânăr de 23 de ani, din Bacău. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii mai multor infracțiuni de furt calificat din locuinţe.

În fapt, în seara zilei de 7 februarie a.c., în jurul orei 19.00, tânărul s-ar fi deplasat la locuința unei femei de 74 de ani, din comuna Moldoveni, judeţul Neamţ, iar prin escaladarea unui gard ar fi pătruns fără drept în curtea locuinței acesteia, de unde ar fi sustras o bicicletă.

Tot în februarie a.c., în timpul nopţii, tânărul ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei de 45 de ani, din Moldoveni şi în casa unui bărbat de 52 de ani, tot din Moldoveni, cu intenția de a sustrage băuturi alcoolice şi bani, iar întrucât nu a găsit ceea ce căuta, a părăsit ambele locuințe fără a sustrage bunuri.

De asemenea, în noaptea de 10/11 februarie a.c., tânărul din Bacău ar fi pătruns fără drept şi în locuința din comuna Moldoveni, aparţinând unei femei din Roman, de unde ar fi sustras circa 150 litri de vin, dar şi articole de îmbrăcăminte în valoare de 2.000 lei.

Tânărul a fost reținut ieri pentru 24 ore şi încarcerat în arestul I.P.J. Neamț, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat procurorului de caz, cu propunerea de arestare preventivă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *