Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
marți 17 iulie 2018
 • :
 • :

Sute de nemțeni la coadă la Pașapoarte în această dimineață

Un nemțean a publicat în această dimineață, pe rețeaua de socializare Facebook, o imagine cu cozile de la Pașapoarte, în Piatra-Neamț.

„La pașapoarte Piatra-Neamț, ora 7:30. Se poate așa ceva? Sunt 400 de oameni! Trebuie luate măsuri!”, scrie nemțeanul nemulțumit în postarea sa.

Imaginea a adunat sute de reacții și comentarii, unii fiind nemulțumiți de situație, alții reclamând modul în care românii își fac pașapoartele doar în luna august, existând posibilitatea de a face acest lucru și în restul anului.

„Așa este de 3 săptămâni.. Și nu s-a schimbat nimic… în fiecare an este aceeași problemă….poti să faci mii de sesizari….totul pleaca de sus…”

„Nu mai dramatizați, oameni buni. Păi ce poți face? Toți venim acasă și avem pretenții să rezolvăm totul în doar două săptămâni … sunt ambasade în locurile unde stăm…ar trebui să le mai vizităm din când în când că și acolo se fac acte.”, sunt doar câteva dintre reacțiile nemțenilor vis-a-vis de fenomenul cozilor din august de la Pașapoarte.

Dumneavoastră cum vedeți soluționarea acestei probleme și ce propuneri aveți pentru nemțeni și instituțiile abilitate?

Sursa foto: Facebook

 
13 comentarii la “Sute de nemțeni la coadă la Pașapoarte în această dimineață

 1. brc

  Din pacate numai in jud. Neamt lucrurile nu sunt deloc organizate sau sunt organizate prost. Daca vrei pasaport trebuie sa te inscrii in mod primitiv pe o lista. Aceasta lista se pazeste de la momentul intocmirii si pina a doua zi dimineata de catre cei ce se afla pe ea. Se face acest lucru pentru ca oamenii sa nu se trezeasca a doua zi dimineata cu 2 sau 3 liste. Persoanele de pe aceasta lista se striga dimineata la 7.30 iar daca nu esti prezent la ora respectiva iti pierzi locul si trebuie sa o iei iar de la capat cu inscrierea. Sunt oameni care trebuie sa faca si cite doua sau trei drumuri pentru a putea prinde un loc pe acea lista. Si sunt persoane care vin si de la 100km departare. Spre deosebire de noi, in judetele vecine, cum ar fi Bacau, inca de acum 4 ani, inscrierea pentru obtinerea numerelor de ordine se face in mod elegant pe internet, iar pentru cei ce nu au acces la internet numerele de ordine sunt eliberate in mod automat celor ce se prezinta de catre serviciul pasapoarte. Avind in vedere ca serviciul pasapoarte este in subordinea Institutiei Prefectului, asteptam poate de la Dl. Prefect o implicare mai atenta in organizarea acestei activitati. Daca nu, continuam tot ca in evul mediu…

  Raspunde
 2. Liia Manuela Matei

  O zi am pierdut de la munca. M-am programat onlyn printr-o agentie la care am platim 15 lire,am avut programare in ce zi am vrut si ora la care mi-a convenit. Pasaportul mi-l trimite acasa prin posta . Am platit suma de 53 lire ptr pasaport. LA fel pateam cand mergeam acasa in August….cozi nesfarsite.

  Raspunde
 3. mickey999

  Solutia cu schimbarea pasapoartelor e simpla fratioare: te duci, faci poza, faci upload-ul pozei pe web site-ul oficial al serviciului de pasapoarte si astepti 2 saptamini sa ti-l trimita acasa.
  Desigur achitzi taxele corespunzatoare.

  Daca e primul pasaport te prezinti la ghisheu si acolo faci prima oara cererea.

  Simplu! Cei care au avut pasaport fac cererea on line lasind liber ghisheul pentru cei care isi fac pentru prima data pasaport.
  Asa e intr-o tzara civilizata ….ma rog … daca n-as sti nu as povesti.

  Raspunde
 4. Luca Daniela

  Cum vad eu ???Suplimentat personalul in luna august ,asa-i toți vrem sa ne rezolvăm problemele in doua saptamani ,Dar ce sa facem ?noi aici muncim nu prea avem timp liber de umblat pe la Consulate

  Raspunde
  1. Ion

   Oamenii nu mai vor sa munceasca la acel serviciu unde salariile sunt de rahat, de fapt asa e in toata politia si aici ma refer la cei care muncesc nu la cei care plimba 3 hartii prin birouri. Politistii nu sunt aparati, iar legile sunt facute pentru infractori

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *