Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
 • :
 • :

Știți unde se află acest loc în Piatra-Neamț?

Unde se află acest loc în Piatra-Neamț?
Un indiciu pentru cei care ar fi trebuit să dea o mână de var. E într-o zonă centrală a orașului.

Noi ca presă căutăm astfel de lucruri ca să facem rating, deci asta e. Cei care le fac atât știu să facă, deci asta e. Dar după ce ne supărăm pe presă și mai ales pe dezaxații care fac așa ceva, poate ar fi cazul să ne supărăm și pe cei care luni de zile nu le observă, nu știu și nici nu-i interesează, deși au în fișa postului să se ocupe de astfel de probleme și sunt plătiți să vadă astfel de probleme înainte ca ele să apară în presă.
Dacă ar fi după noi am pune o găleată cu var și o pensulă în mâinile celui care stă într-un birou și răspunde de aceste lucruri și l-am trimite la văruit ca pe viitor să fie mult mai interesat în a comunica cu subordonații pentru a afla ce probleme de acest gen mai apar prin oraș.

Iosub Robert
4 comentarii la “Știți unde se află acest loc în Piatra-Neamț?

 1. cosmin gafincu

  acest loc , apropiat de sediul politiei municipale , este punctul unde au loc dese reglari de conturi , la care participa tineri descendenti de politisti , politruci , la un loc cu delincventii si interlopii .
  probabil , dintr-o alta dimensiune . de aceea ,galonatii inutili care se plimba prin urbe , nu-l vad .
  nici politrucii care se baga in seama . mai ales cei care au lucrat in invatamant .
  un indiciu pentru inteligentii de la DIICOT si politie : inteligentilor ! mergeti dupa inscrisuri , pe Dacia , spre Kaufland , pe la locul de joaca dinspre Spiru Haret , spre Aurora , etc.
  asa ajungeti la sursa . dupa cum au observat , deja , ai vostri „criminali(isti) este acelasi scris . nu-i greu , daca este cel putin un neuron in cutia craniana .
  traseele pe care circula tinerii frumosi si „infumurati ” sunt mai circulate decat traseele turistice propuse de penibilii politruci locali .
  nu intamplator era sa-si rupa gatul tanarul cu bicicleta pe partie .
  macar trimite comentariul unde trebuie , domnule jurnalist .
  ma astept ca unii politruci locali , consilieri locali , foarte in tema pe subiectul ” fumuri ” , carora le faci reclama , sa inteleaga ce spun .
  apropo de arestari : sper ca si jurnalistii cu musca pe caciula sa inteleaga , alaturi de politistii , procurorii si judecatorii locali .

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *