Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
  • :
  • :

Sportivii Clubului Sakki International, medaliați la Campionatul Naţional WUKF

În perioada 12 – 13 mai 2018,  în Brașov, a avut loc Campionatul Național WUKF, la care au participat   practicanţi de arte marţiale cu vârsta minimă de 13 ani.
 A fost o competiție dificilă, la care au luat startul peste 450 de sportivi de la 50 de cluburi.
Clubul Sakki International Karate-Do din Piatra-Neamț a participat cu un lot de 6 sportivi, dintre care 5 au urcat pe podium, obținând un număr de 4 medalii.
  • Echipa de băieți formată din Asaftei Alex, Laza Mario și Irinei David au obținut locul 2 la kumite echipe rotativ (categoria 13-14 ani);
  • Mihai Alexandru – locul 1 kumite individual ippon seniori (18-36 ani);
  • Aanicăi Daniel – locul 2 kata individual și locul 2 kumite individual sanbon (categoria peste 36 de ani).
 Clubul Sakki International, datorită acestor performanțe, în clasamentul general al cluburilor s-a situat pe locul 20 din cele 50 de grupări participante.
„Sunt mulțumit de prestația sportivilor, însă  îmi pare rău că  Alvin Ghindăoanu a ratat podiumul de această data. Am muncit foarte mult și rezultatele au fost pe măsură.
Am depășit o etapă destul de grea, unde cred că am făcut față destul de bine, ma refer la Campionatul Balcanic.  Ne pregătim pentru competițiile viitoare, care nu sunt puține:  Campionatul Mondial din Scoția, Campionatul European care se va ține la Malta, Cupa României, Cupa Campionilor Europeni și multe altele.  De asemenea, vreau să mulțumesc firmelor Dinamic 92 și Banesto pentru ajutorul oferit în aceste deplasări.”,  a declarat Dan Aanicăi, preşedintele clubului Sakki International.

Publicată de Daniel Aanicai pe 12 Mai 2018
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *