Spitalul din Bicaz nu a fost inchis niciodata

2

Cu totii cunoastem subiectul inchiderii spitalului din Bicaz . Presa a scris , politicienii au rupt camasile de pe ei , specialistii au comentat .
Noi , am descoperit cu uimire ca in realitate , in acte, spitalul din Bicaz nu a fost inchis nici o zi ci doar i s-a taiat finantarea de la CAS . Deci ma repet . In realitate nu a  existat nici un ordin de ministru pentru inchiderea spitalului si nici o hartie care sa inchida acest spital .
Ce ati citit dumneavoastra in presa si ati auzit pe la politicienii nemteni nu este adevarat . Expresia “Spitalul din Bicaz închis prin ordin de Ministrul Sănătătii” sau “spitalul din Bicaz este pe lista cu spitale inchise” sunt doar gargare de prostit nemtenii.
Ce interese au fost in spatele acestui joc mediatic , ce “nemtean destept” trebuia sa preia in regim privat sanatatea din zona , de ce nu a mai primit finantare spitalul si toate celelalte raspunsuri ar trebui sa le primeasca nemtenii de la politicienii care au aruncat in stanga si in dreapta cu discursuri despre “ordinul de inchidere de la Ministerul Sanatatii” .

Ia sa ne arate noua , politicienii nemteni ordinul lui “peste prajit” daca tot s-au laudat atata cu el prin presa .

Iosub Robert

Articole, Bicaz - Neamt, Bicaz-Chei - Neamt, Piatra Neamt - Neamt, Stiri de ultima ora, Stiri locale

2 Comentarii

 1. Ursu 23 ianuarie 2013 la 8:51 AM -  Răspunde

  Se pare ca interese locale au determinat inchiderea acestui spital pentru ca actualul primar, Salagean, impreuna cu doctorita Nita ar fi vrut sa-l cumpere in legislatura trecuta iar fostul primar C.Catrinoiu a fortat inchiderea acestuia, urmand sa le faciliteze cumpararea pentru un “comision” de 10 miliarde lei vechi.Dat fiind ca nu s-au inteles la pret afacerea a cazut dar spitalul a ramas bun inchis.

 2. nationalistu` 2 august 2012 la 2:35 PM -  Răspunde

  Corect.Aveti dreptate.Bravo.Ma uimiti astazi.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

 • conf-presa-pnl

  Liberalii de la Neamț … of,of

  Liberalii au avut o conferință de presă săptămâna precendentă, ocazie cu care ne-au prezentat noul lor șef de județ, nereușind totuși să explice de ce s-au terminat liberalii de calitate din Neamț și au fost nevoiți să aducă unul de la Iași care să conducă partidul. Conferința de presă a fost una lungă și cu…

Reclama sponsorizata

Sondaj

Sunteți de acord cu migrația politică a aleșilor locali ?

Vezi rezultatul sondajului

Reclama sponsorizata

Stiri locale

Spatiu publicitar

invitatie

biomedica

Euro Travel

Image Media

Rifil

Parking

oldtowncafe

Dolinex

Redzone Tuning

Grup Axa

Cescop

Pensiunea Troian

Taxi Luca

Romania Host

Computers Popa

talida

ajutor