Spitalul din Bicaz nu a fost inchis niciodata

2

Cu totii cunoastem subiectul inchiderii spitalului din Bicaz . Presa a scris , politicienii au rupt camasile de pe ei , specialistii au comentat .
Noi , am descoperit cu uimire ca in realitate , in acte, spitalul din Bicaz nu a fost inchis nici o zi ci doar i s-a taiat finantarea de la CAS . Deci ma repet . In realitate nu a  existat nici un ordin de ministru pentru inchiderea spitalului si nici o hartie care sa inchida acest spital .
Ce ati citit dumneavoastra in presa si ati auzit pe la politicienii nemteni nu este adevarat . Expresia “Spitalul din Bicaz închis prin ordin de Ministrul Sănătătii” sau “spitalul din Bicaz este pe lista cu spitale inchise” sunt doar gargare de prostit nemtenii.
Ce interese au fost in spatele acestui joc mediatic , ce “nemtean destept” trebuia sa preia in regim privat sanatatea din zona , de ce nu a mai primit finantare spitalul si toate celelalte raspunsuri ar trebui sa le primeasca nemtenii de la politicienii care au aruncat in stanga si in dreapta cu discursuri despre “ordinul de inchidere de la Ministerul Sanatatii” .

Ia sa ne arate noua , politicienii nemteni ordinul lui “peste prajit” daca tot s-au laudat atata cu el prin presa .

Iosub Robert


Reclama sponsorizata
Articole, Bicaz - Neamt, Bicaz-Chei - Neamt, Piatra Neamt - Neamt, Stiri de ultima ora, Stiri locale

2 Comentarii

 1. Ursu 23 ianuarie 2013 la 8:51 AM -  Răspunde

  Se pare ca interese locale au determinat inchiderea acestui spital pentru ca actualul primar, Salagean, impreuna cu doctorita Nita ar fi vrut sa-l cumpere in legislatura trecuta iar fostul primar C.Catrinoiu a fortat inchiderea acestuia, urmand sa le faciliteze cumpararea pentru un “comision” de 10 miliarde lei vechi.Dat fiind ca nu s-au inteles la pret afacerea a cazut dar spitalul a ramas bun inchis.

 2. nationalistu`| Rang Senior > 500 comentarii 2 august 2012 la 2:35 PM -  Răspunde

  Corect.Aveti dreptate.Bravo.Ma uimiti astazi.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

 • accident-mortal-doina

  Accident de circulație mortal pe drumul ce duce de la Girov la Dochia

  Duminică seara în jurul orei 19.00, un cetățean a decedat după ce a fost lovit de un autoturism ce circula din direcția Doina spre Girov.  Din informațiile primare pe care le deținem, se pare că persoana decedată se afla în stare de ebrietate pe mijlocul drumului. La cum era lovită mașina, e foarte posibil ca…

Sondaj

Sunteți de acord ca Facebook-ul să fie considerat spațiu public în România și să puteți fi trași la răspundere, penal sau civil, pentru orice postați în contul personal de Facebook ?

Vezi rezultatul sondajului

Crepes D’art

Ultimele emisiuni Neamt TV

Spatiu publicitar

Euro Travel

saltele piatra neamt

Rifil

Parking

oldtowncafe

lista firme

Din grila de programe Neamt.tv

de vorba cu robert iosub

stiri neamt tv

autoritatile la raport

retrocedarea luminii

romania incotro

Oameni de succes

portia de cunoastere

vocea strazii

vocea strazii

tagma