Spitalul din Bicaz nu a fost inchis niciodata

2

Cu totii cunoastem subiectul inchiderii spitalului din Bicaz . Presa a scris , politicienii au rupt camasile de pe ei , specialistii au comentat .
Noi , am descoperit cu uimire ca in realitate , in acte, spitalul din Bicaz nu a fost inchis nici o zi ci doar i s-a taiat finantarea de la CAS . Deci ma repet . In realitate nu a  existat nici un ordin de ministru pentru inchiderea spitalului si nici o hartie care sa inchida acest spital .
Ce ati citit dumneavoastra in presa si ati auzit pe la politicienii nemteni nu este adevarat . Expresia "Spitalul din Bicaz închis prin ordin de Ministrul Sănătătii" sau "spitalul din Bicaz este pe lista cu spitale inchise" sunt doar gargare de prostit nemtenii.
Ce interese au fost in spatele acestui joc mediatic , ce "nemtean destept" trebuia sa preia in regim privat sanatatea din zona , de ce nu a mai primit finantare spitalul si toate celelalte raspunsuri ar trebui sa le primeasca nemtenii de la politicienii care au aruncat in stanga si in dreapta cu discursuri despre "ordinul de inchidere de la Ministerul Sanatatii" .

Ia sa ne arate noua , politicienii nemteni ordinul lui "peste prajit" daca tot s-au laudat atata cu el prin presa .

Iosub Robert


Reclama sponsorizata
Articole, Bicaz - Neamt, Bicaz-Chei - Neamt, Piatra Neamt - Neamt, Stiri de ultima ora, Stiri locale

2 Comentarii

 1. Ursu 23 ianuarie 2013 la 8:51 AM -  Răspunde

  Se pare ca interese locale au determinat inchiderea acestui spital pentru ca actualul primar, Salagean, impreuna cu doctorita Nita ar fi vrut sa-l cumpere in legislatura trecuta iar fostul primar C.Catrinoiu a fortat inchiderea acestuia, urmand sa le faciliteze cumpararea pentru un „comision” de 10 miliarde lei vechi.Dat fiind ca nu s-au inteles la pret afacerea a cazut dar spitalul a ramas bun inchis.

 2. nationalistu`| Rang Senior > 500 comentarii 2 august 2012 la 2:35 PM -  Răspunde

  Corect.Aveti dreptate.Bravo.Ma uimiti astazi.

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. *

Stiri de ultima ora

 • Mihai-Tuburlui

  21 de amenzi pentru ca a avut curajul să protesteze

  Mihai Țuburlui, cunoscutul protestatar din fața clădirii Consiliului Județean, sau, și mai cunoscut după steagul pe care îl arborează la bicicletă, a fost amendat de 21 de ori pentru faptul că zilnic timp de 5-10 minute protesta în fața prefecturii și spunea ce îl deranjează. De multe ori zicea și vorbe grele, deranja 5 minute…

Trailer film CAPCANA

Ultimele emisiuni Neamt TV

Spatiu publicitar

Euro Travel

saltele piatra neamt

Rifil

Parking

oldtowncafe

lista firme

Din grila de programe Neamt.tv

de vorba cu robert iosub

stiri neamt tv

autoritatile la raport

retrocedarea luminii

romania incotro

Oameni de succes

portia de cunoastere

vocea strazii

vocea strazii

tagma