Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
 • :
 • :

SONDAJ: Te simți în siguranță ca cetățean al municipiului Piatra-Neamț?
11 comentarii la “SONDAJ: Te simți în siguranță ca cetățean al municipiului Piatra-Neamț?

 1. Giroveanu

  După ora 22,nu vezi,nici un polițist,,jandarm,în zona orion și P-ța Dărmănești,riști tîlhărirea sau moartea !

  Raspunde
 2. nico

  nu,desigur. Politia Locala e mai ocupata sa haituie babutele cu flori si patrunjel si pe cei ce parcheaza unde apuca,in lipsa locurilor de parcare. Nu e treaba lor sa apere cetatenii de borfasi si infractori. Unii dintre ei nici sa conduca nu stiu-exemplu,cel ce invarte acel Cielo rablagit prin oras,nu cred ca a auzit de prioritate. Serios acu,care e treaba acestor domni detestati inclusiv de Politia nationala?

  Raspunde
 3. UN PLATITOR DE TAXE SI IMPOZITE .

  IN STAȚIA DE AUTOBUZ „TIC TAC ” PE STR . 1DEC 1918 „DE CÂND FUNCTIONEAZA „ALIMENTARA” NON STOP „CĂRPINIS” CARE VINDE ZI SI NOAPTE BAUTURI ALCOOLICE NU MAI AVEM LINISTE SI NICI SIGURANTA IN SPECIAL NOAPTEA .
  AM FACUT NENUMARATE SESIZARI LA PRIMARIE DAR REZULTATUL ESTE ZERO ,

  Raspunde
 4. SILVIU

  Ce FACE ? pai uite cel de face un anumit semn , da ceva cuiva e Individul despre care am mai spus ,ca a ramas in locul lui ORLANDO , uite l ati surprins cu mama , matusa , carand ,, Cumparaturile ,, cosnita desi el de regula e insotit , supravegheat de la Distanta dintr un Buz de niste baieti mai in etate si vanjosi , Ptr ca se observa un pic si din Foto , pustiul e Voinicut , la o fuga il ajungi usor , Moment in care Apar Garzile de Corp , De Cunoscut e cunoscut , Cel putin de cei de la Jandarmerie , L au urcat odata si in microbuzul lor , ptr un mic interogatoriu , dupa care , apare asa cum se vede in cadru : Liber , E Minor inca , Cu Tupeu si Sfidator Maxim , DESPRE ce Siguranta vorbim ? a iesit unul din Peisaj , Fauna si a aparut altul , Altii care Deocamdata inca nu au format Gasca , cum era in cazu ORLANDO , desi Totul e posibil .

  Raspunde
 5. Onelian dalmatio

  Trăiești cu frica zilei de mâine că ce biruri or mai pune hoți să aibă bani la buget să se poată lăfăi iar tu nu ai nici un venit , ai sio vârsta nu tu penxie nu tu nimic….., deși ai muncit 30de ani.Rușine natiune , rușine politicieni, rusine rușine guverne incompetente și hoațe care ne fură neancetat.

  Raspunde
 6. Diaconu Daniela

  Incercati in Darmanesti pe Nicolae Iorga la bl 52-53 sau in spate la piata Maraatei la blocurile de nefamilisti… in aceste zone e chiria ieftina…

  Raspunde
 7. Luci

  Intr-un oras asemenea dai la orce colț de stradă peste cate un boschet sau de vre un cerșetor. …Ptr ca autoritatile nu prea isi fac treaba cum ar trebui….pe o parte ii alunga pe alta tot acolo ii găsesti….si de lucruri in acest sens de diferite antisocial nu prea isi are leac…

  Raspunde
  1. Petre Cojoc

   Astea sunt „binefacerile” capitalismului deșănțat în care suntem din 1990, deveniți sclavi pentru restul lumii!

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *