Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 21 iunie 2018
 • :
 • :

SONDAJ: Cum ai vrea să fie următoarele alegeri parlamentare?

Cum ai vrea să fie următoarele alegeri Parlamentare ?

Vezi raspunsurile

Loading ... Loading ...4 comentarii la “SONDAJ: Cum ai vrea să fie următoarele alegeri parlamentare?

 1. xx

  Nu am mai ales uninomonal si ne-am trezit cu 600 de parlamentari de nu aveau loc in salile de sedinta si era o fauna acolo….

  Raspunde
 2. Popovici Bogdan

  Avand in vedere ca toate legislaturile care s-au perindat prin Parlamentul Romaniei din ’90 incoace au avut in componenta lor tot felul de mafioti , camatari , incompetenti si lingai ordinari, care au lucrat in interes propriu si nicidecum in interesul cetatenului , trebuie avuta in vedere scoaterea de pe liste a tuturor acestora indiferent de optiunea lor politica si tot odata interzicerea de a mai fi alesi in oricare alta functie de interes public. Smenarii astia , care s-au perindat prin toate legislturile politice si sub toate culorile politice , au adus Romania , care la momentul Decembrie 1989 avea datorii 0 in splan extern o industrie si o economie cat de cat buna , in situatia in care acum este datoare , cu o economie moarta , indrustie inexistenta , servicii publice la pamant si siguranta 0. Toate aceste hoituri care au contribuit si care contribuie la distrugerea identitatii , culturii si a tot ceea ce a mai ramas din economia aflata in moarte clinica , trebuie scosi in curul gol in piata publica si trasi in teapa , precum bunei practici al marelui domn Vlad Tepes. In concluzie , cele doua camere decizionale ale Parlamentului trebuiesc eliberate de toti acestia care de 27 de ani doar paraziteaza neaducand nimic bun societatii in care traim. Sunt destui oameni competenti , capabili si demni care ar putea ocupa o functie de demnitate publica. Doar ca alegatorul de multe ori in necunostinta de cauza alege din 4 in 4 ani aceeasi martalogi , incantat fiind de lozincile si promisiunile ieftine ale acestor hoituri.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *