Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
  • :
  • :

Solicitanţii de locuinţe ANL trebuie să își actualizeze dosarele în perioada 2 mai – 5 iunie 2018

PRIMĂRIA MUNICIPIULUI PIATRA-NEAMŢ ANUNŢĂ:

Solicitanţii de locuinţe ANL destinate închirierii trebuie ca în perioada 02.05.2018 – 15.06.2018 să actualizeze dosarele depuse la instituţia noastră cu următoarele documente:
– adeverinţă de la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale Piatra-Neamţ din care să rezulte faptul că solicitantul şi soţul/soţia nu deţin locuinţă proprietate;
– contractul de închiriere înregistrat la organele fiscale teritoriale, în situaţia în care solicitantul locuieşte cu chirie;
– confirmarea de la Asociaţia de proprietari a numărului de persoane care locuiesc împreună cu solicitantul la adresa actuală;
– adeverinţe de salarizare soţ/soţie în care să fie specificat venitul brut lunar;
– orice document în măsură să dovedească modificări survenite de la ultima actualizare a dosarului de locuinţă (certificat de căsătorie, certificat de naştere copii, hotărâre de divorţ, adeverinţe medicale, diplomă de studii etc.)
Menţionăm că aceste actualizări de documente sunt obligatorii în vederea stabilirii clasamentului cu ordinea de priorităţi a solicitanţilor de locuinţe ANL destinate închirierii.
Documentele mai sus menţionate se vor depune la sediul Primăriei Piatra-Neamţ, la cam.20 – la Serviciul Gospodărie Comunală şi Investiţii în zilele de luni până joi între orele 8.00-16.30, respectiv vineri între orele 8.00-14.00.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *