Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 16 ianuarie 2019
 • :
 • :

În sfârșit s-a terminat cu directorii ”fanarioți” de la Complexul Muzeal Neamț

De azi s-a terminat partea de istorie cu directorii ”fanarioți” și a început cea normală, cu directori ”pământeni” la Complexul Muzeal Neamț.

Dorin Nicola este noul director al Complexului Muzeal Neamț. ”Copil de trupă” al muzeelor nemțene, noul director a plecat de jos, de la scormonit după artefacte prin pământul patriei și, fără să ardă nici o etapă, a ajuns acum director de complex muzeal. O carieră muncită și răsplătită corect acum cu această funcție.

Felicitări  conducerii Consiliului Județean Neamț. În sfârșit putem spune, fără nicio strângere de inimă, că la ocuparea acestui post concursul a fost pe bune și postul a fost acordat pe merit 100%.

I.R.
2 comentarii la “În sfârșit s-a terminat cu directorii ”fanarioți” de la Complexul Muzeal Neamț

 1. marius

  Domnii consilieri ar fi putut oferi un loc intre ei celui intervievat iar discutia sa pastreze macar aparentele faptului ca respecta persoana. Arhitectura salii arata de parca se afla la curtea regala si dau ceva de la ei in loc sa dea impresia ca apreciaza valoarea celui din fata lor si ca eventualele realizari ale celui care va ocupa aceasta functie va aduce un plus de imagine si pt ei. Mentalitati invechite si lipsa de respect. Succes domnului director . Se vede ca are mai mult bun simt decat cei de pe scaune.

  Raspunde
 2. Cristina Neculaes

  Dorin Nicola este un pasionat al domeniului istoric încă de bancile CNCH. Este riguros, studios, serios, dar si sensibil, cu un minunat caracter si un suflet de aristocrat. E o adevarata inspirație pentru tinerii care doresc sa reușească in viata prin ei înșiși.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *