Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Sebastian Leontică, elev al CN „Petru Rareș”, în lotul lărgit pentru Olimpiada Internaţională de Fizică

În perioada 10 iunie 2018 – 17 iunie 2018 se desfășoară la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, pregătirea lotului lărgit la fizică şi selecţia echipelor României care vor participa la Olimpiada Internaţională de Fizică şi Olimpiada Pluridisciplinară Tuymaada.

Membru al lotului lărgit este și elevul Sebastian T. Leontică , clasa a XII-a, Colegiul Naţional „Petru Rareş” Piatra- Neamţ, pregătit de prof. Dorel Haralamb,  de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Piatra-Neamţ.

În anul școlar 2016-2017, la Olimpiada Internaţională de Fizică, Sebastian Leontică, îndrumat de profesorul Dorel Haralamb, a obținut medalia de argint.

Rezultatele obținute de elevul Sebastian T. Leontică în anul școlar 2017-2018 sunt remarcabile.

  • Medalie de Bronz la Olimpiada Asiatică de Fizică a avut loc în perioada 5-13 Mai 2018 în Hanoi, Vietnam, competiție la care au participat 185 elevi din 25 țări.
  • Medalia de Aur și Premiul special pentru cea mai bună lucrare teoretică la Olimpiada Europeană de fizică desfășurată în perioada 28 mai-1 iunie 2018, la Moscova, Federaţia Rusă, competiție care a reunit peste 110 participanţi din 23 de ţări.

„Felicitări pentru rezultatele obținute, profesorului pentru pregătirea elevului, părinților pentru susținere și mult succes la competițiile următoare.” – a transmis ISJ Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *