Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
vineri 16 noiembrie 2018
 • :
 • :

Se vede din satelit cum se fură pădurile din România

Un prieten care are bunici într-o localitate ce se află la granița dintre România și Ucraina ne-a trimis o poză făcută din satelit pe care am verificat-o și este autentică, iar alături de poză mesajul ”Au furat toată pădurea”.

Ce am mai putea noi adăuga la acest articol mai mult decât se vede în poza unde granița dintre România în partea de jos și Ucraina în partea de sus este delimitată cu o linie galbenă?

I.R.

 
5 comentarii la “Se vede din satelit cum se fură pădurile din România

 1. Maria Ghiurca

  Foarte interesant subiect din satelit de vede!!!!atunci urcați NMinistrul Mediului in satelit poate așa își dă seama ce a rămas din Munții noștri ….pt bani care oricum nu ajung niciodată.Dupa industrie ,agricultura,zăcăminte naturale iaca a sosit și rândul Munților de a fi distruși.Dupa munți ce urmează?copiii tineretul?

  Raspunde
 2. Mariana Amihaesei

  Si opinia publica ce trebuie sa faca?? Sa se bata cu hotii? Pentru asta exista forte de ordine, paza, politie si mai stiu eu ce…se vede si din satelit si nu se vede la 2 metri!!!! Fortele de ordine au ajuns sa stie de frica hotilor si interlopilor fiind atacati fara frica de legile prea permisive din Romania !! Pfff…

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *