Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Se convoacă Consiliul Judeţean Neamţ în şedinţă extraordinară, joi, 15 martie


În conformitate cu prevederile Legii nr. 215/2001 a administraţiei publice locale, se convoacă Consiliul Judeţean Neamţ în şedinţă extraordinară, pe data de 15 martie 2018, ora 1530, în sala de şedinţe „Ion Creangă”, cu următorul proiect de hotărâre înscris pe ordinea de zi:

  1. Modificarea Hotărârii Consiliului Județean Neamț nr.300/2016 privind aprobarea încheierii unui acord de parteneriat pentru realizarea proiectului de interes regional „Șansa la educație, viitor asigurat” (SEVA);
  2. Diverse.

 

 
Un comentariu la “Se convoacă Consiliul Judeţean Neamţ în şedinţă extraordinară, joi, 15 martie

  1. telu

    de ce nu dezbat si limitarea judetului neamt fata de harghita.pana acum ii prezentam drept etalon pe primarii din harghita.acum lucrurile s-au schimbat.poate ne povesteste psd-ul cum ocupau locurile la birourile electorale si la udmr.acesta este motivul real pentru care udmr apare cu organizatie in judetul neamt.se stie cine e smeccherul de la psd care ducea lista cu propuneri la udmr.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *