Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 iunie 2018
  • :
  • :

Şcoala Gimnazială „Vasile Mitru”, Taşca: ”Cu fiecare mărţişor pe care îl confecţionăm, aducem primăvara mai aproape de noi…”

La Şcoala Gimnazială „Vasile Mitru” din Taşca, Cercul Quilling, coordonat de doamna Leopold Dumitriţa, cu ajutorul altor învăţătoare şi educatoare, a şi început pregătirile pentru întâmpinarea primăverii, confectionand mărţişoare handmade din hârtie în tehnica quilling.

Acestea vor fi prezentate în cadrul târgului de mărţişoare ce va fi organizat în preajma zilei de 1 Martie (ultimele zile ale lunii februarie). La această activitate participă copii începând de la clasa pregătitoare până la cei din clasa a VIII‑a.

Bucuria elevilor este nemăsurată, aceştia implicându‑se cu tot sufletul în realizarea unor lucruri originale care nu se pot compara niciodată cu cele care se găsesc în comerţ. Din mâinile copiilor au ieşit creaţii minunate: floricele, fluturi, gărgăriţe, broşe care au şi stârnit interesul celor care le‑au văzut, de aceea le vor putea procura odată cu deschiderea târgului.

Le urăm succes piticilor şi spor la muncă!


Sursa: ziarbicaz.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *