Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
 • :
 • :

Scene de groază în Neamț: Câini împușcați, cu ochii scoși și limba despicată, lăsați morți în câmp

La ieșire din Dobreni spre Almaș, pe partea stângă, după podul de la Roșcani sunt scene de groază. Lângă o oaie moartă și sfâșiată zac cadavrele a doi câini. Unul dintre ei este foarte probabil să fi fost împușcat sau împuns cu ceva foarte ascuțit, iar celălalt are ochii scoși. Un alt câine, viu, mânca din cadavrele înșirate pe marginea drumului.

Peste drum, un metis de ciobănesc german zăcea mort, cu limba despicată, fără alte plăgi vizibile.

Nu este primul caz de acest gen, în zonă fiind găsite frecvent cadavre de câini cu morți suspecte, mulți dintre ei cu plăgi împușcate. În unele situații, cadavrele lor dispar subit. Din ce motive, încă nu știm.

Fotografiile de mai jos sunt realizate astăzi, 10 martie 2018. Este posibil ca în curând să dispară urmele ororii, motiv pentru care solicităm organelor de poliție să investigheze aceste cazuri frecvente de câini uciși cu mâna omului în zona dintre Almaș și Dobreni. Cățelușa din dreapta a fost salvată anul trecut de un om cu suflet din aceeași zonă, fiind găsită cu plagă împușcată în coloană și rămasă paralizată. Ea a supraviețuit, ceilalți nu au avut norocul ei…

Cineva, dotat cu armă sau alte obiecte periculoase, vine de hac câinilor din zonă. Cel mai probabil, faptele prezentate mai jos au avut loc în noaptea dinspre 9 spre 10 martie 2018.

Omorârea animalelor cu intenție este o  faptă prevăzută de legea 205/2004 privind protecția animalelor care se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Solicităm organelor de anchetă să se autosesizeze și să ia măsuri în consecință dacă faptele de mai jos se confirmă.

ATENȚIE! IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!

E groaznic ce se întâmplă în Neamț! Criminaliștii au venit la fața locului!
5 comentarii la “Scene de groază în Neamț: Câini împușcați, cu ochii scoși și limba despicată, lăsați morți în câmp

 1. Elena

  Daca panarama asta de conducere de rahat nu da 2 lei pe animale, CUM IN DOAMNE IARTA.MA POTI TRECE CU VEDEREA FELUL IN CARE AU FOST OMORATI??? TUUUUU, NICI JACK SPINTECATORUL NU ERA ASA DE SADIC!!!! AVEM CRIMINALI ORDINARI IN TARA ASTA PIERDUTA CARE POT SA SURCLASEZE PE CEI MAI CELEBRI CRIMINALI AI LUMII!!! SI GUVERNUL DOARME CU LEGEA MARIRII PEDEPSELOR INTR.O MÂNA SI CU TELEFONUL DAT PE PORN HUB IN CEALALTA MÂNA!!!! O SA VINA SI VREMEA VOASTEA PANARAMELOR!!!!

  Raspunde
 2. RAZVAN

  E ceva de GROAZA ! acum si cainii sa ,,admitem ,,ca au sfasiat oaia , au facut paguba unui gospodar din zona , dar sa i omori in felu asta face dovada de un SADISM exagerat , ii prindeai relativ usor cu niste hrana , paine , zar pus intr o cutie , 2 oase de la oaia care au rupto , le dadeai 2 jordii pe spinare , DA sa le scoti ochii , sa i impungi , NU par a avea arsuri ,in jurul plagilor , de la cartus , sa le tai limba , numai scheunatu lor si te infioara , CE suflet ? de Tortionar sa ai , Acum vedem cu totii ,zilnic ori daca nu la 2 zile , fel de fel de stiri cu accidente , morti in diferite imprejurari , Se stie ca Dumnezeu NU Bate cu Parul ! Un individ ca cel care a comis atrocitatile de mai sus NU e regretabil daca piere in conditii mai groaznice decat cele in care au murit cateii aceia .

  Raspunde
  1. Florin

   Bună seara !
   Eram în Bârlad acum vreo 3 ani și într -un sat era pe armurgite și Ciobanul a vrut traversarea oilor în drum european în acel moment un Audi Q 7 a intrat în toate oile .
   Ce trebuia făcut șoferului sau ciobanului dacă la Neamț pentru o oaie a despicat așa multe suflete .

   Raspunde
 3. florin

  nu sunt de acord cu tortura animalelor, insa vad din articol ca ” Cățelușa din dreapta a fost salvată anul trecut de un om cu suflet din aceeași zonă, fiind găsită cu plagă împușcată în coloană și rămasă paralizată. Ea a supraviețuit, ceilalți nu au avut norocul ei”…….ori asta nu e salvare ca dupa ceva timp .”cand te-ai plictisit” sa o arunci din nou in drum… Ca, daca ar fi sterilizati sau oamenii nu i-ar arunca in drum, va asigur ca n-ar fi atatia caini in drum. Ori solutia este, zic eu, obligarea inregistrarii si ciparii, si cine a aruncat cainele in drum sa plateasca pt intretinerea respectivului animal in centru pe restul perioadei de viata sau macar amenda.
  ADMIN: Catelusa nu a fost aruncata inapoi in strada! A fost tratata si are camin… imaginea este din curtea casei!!!! Este vorba despre faptul ca ea este unul dintre cainii impuscati in zona si ca e un lucru care se practica de ani de zile!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *