Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 19 decembrie 2018
  • :
  • :

Șapte conducători auto aflați sub influența alcoolului, depistați în trafic de poliţişti

În acest weekend, polițiștii au depistat în trafic șapte conducători auto aflați sub influența alcoolului

Polițiștii au depistat sâmbătă, 10 martie,  patru conducătorii auto aflați sub influența alcoolului, pe raza localităților Piatra-Neamț, Păstrăveni și Cordun. Doi dintre aceștia au fost opriți în trafic, pe raza comunei Păstrăveni, la o diferență de jumătate de oră între constatări. Astfel un bărbat de 63 de ani, din
Urecheni a fost oprit pe DJ 155 I, din Păstrăveni, în jurul orei 20.16, de către polițiști și a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv.
Cel de-al doilea conducător auto, un tânăr de 31 de ani, din Păstrăveni a fost surprins în flagrant de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe DC 19, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența alcoolului.
În cazul conducătorului auto, aflat sub influența alcoolului și depistat de polițiști pe raza comunei Cordun, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă a refuzat recoltarea probelor biologice.
Alți trei conducători auto au fost depistați de polițiști, duminică, pe raza localității Roznov și a municipiilor Roman și Piatra-Neamț. În cazul șoferului depistat în Roman, polițiștii au stabilit că acest nu poseda nici permis de conducere, rezultatul testării fiind de până în limita de 0,40mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cea mai mare valoare a testării cu aparatul etilotest a fost de 1,26 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cazurile constatate, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, conducere fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevare de mostre biologice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *