Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
luni 18 februarie 2019
  • :
  • :

Să ne cunoaștem aleșii – Florin Grumezescu – Consilier în Consiliul Județean Neamț

Consilierul județean PSD Florin Grumezescu s-a născut în anul 1985, a absolvit Facultatea de Științe Juridice și Administrative, specializarea Administrație Publică, este căsătorit din anul 2010 și are o fetiță de 5 ani. Lucrează în administrația publică locală din anul 2006, fiind șef al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență.

R: Ce v-a determinat să intrați/să vă implicați în politică?

Grumezescu Florin: În politică am intrat de tânăr, de prin anii 2005-2006. L-am avut exemplu pe tatăl meu, primar de aproape 28 de ani, și se pare că microbul a fost „molipsitor”.
Pot spune că am participat activ la toate campaniile electorale din anii sus menționați. În anul 2012 am fost întrebat de un fost parlamentar dacă aș vrea să mă implic în administrația județeană și să fiu pe listele de la Consiliul Județean, deoarece, după toată munca depusă în campaniile electorale,  aș merita să fiu promovat. Am acceptat, însă am așteptat până în luna martie 2016 pentru a deveni consilier județean. În iunie 2016 am considerat că trebuie să continui activitatea la Consiliul Județean, iar președintele PSD Neamț, d-l Ionel Arsene, a dorit să acorde o șansă tinerilor din partid și să fie promovați pe liste.  În politică am decis să mă implic deoarece noi, tinerii, trebuie să schimbăm ceva în țara asta. Cred și sper că vom reuși acest lucru,  deși întotdeauna va rămâne loc și de mai bine.

R: Ce v-ați propus și ați reușit să realizați până acum, în acest mandat de consilier județean?

Grumezescu Florin: După aproape 2 ani de mandat de consilier județean, consider că am fost util cetățenilor din județ, dar nu singur, ci alături de colegii mei, aprobând numeroase proiecte utile județului, cum ar fi: inițierea unor lucrări de infrastructură rutieră, susținerea unor instituții de cultură ale județului Neamț, modernizarea spitalului județean, susținerea învățământului, susținerea unităților de cult etc.

R: Cu ce probleme credeți că se confruntă județul Neamț și care ar fi soluțiile, din punctul dumneavoastră de vedere?

Grumezescu Florin: Lipsa locurilor de muncă, realizarea infrastructurii rutiere și atragerea de investitori în anumite zone strategice ale județului. 
Un alt lucru important ar fi ca noi, consilierii județeni, să deblocăm Sistemul de Management al Deșeurilor,  deoarece gunoiul din jud. Neamț nu are culoare politică și toți locuitorii județului merită un mediu curat.

R: Care sunt planurile și prioritățile dumneavoastră pentru viitor, în calitate de consilier județean?

Grumezescu Florin: Îmi doresc ca activitatea mea din Consiliul Județean să fie una constructivă, bazată pe documentare temeinică, astfel încât proiectele propuse de către inițiatori să fie în beneficiul locuitorilor din județul Neamț.

R: Un mesaj pentru cetățenii județului Neamț.

Grumezescu Florin: Dragi cetățeni ai județului Neamț, vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată tinerilor prin vot și vreau să vă asigur că vă voi reprezenta cu cinste, cu bună credință și voi face tot ce îmi stă în putere pentru binele locuitorilor județului.
Un comentariu la “Să ne cunoaștem aleșii – Florin Grumezescu – Consilier în Consiliul Județean Neamț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *