Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
 • :
 • :

Rudele victimelor accidentului de la Viișoara au primit banii promiși de Guvern

În data de 24 mai, Guvernul aproba acordarea de ajutoare în sumă de 674.600 lei pentru 170 de familii, printre care şi cele ale victimelor accidentului produs în noaptea de 4 spre 5 aprilie în județul Neamț.
Beneficiarii sunt familii şi persoane aflate în situații de necesitate, cauzate de incendii, accident rutier, probleme grave de sănătate ori alte cauze care pot conduce la riscul de excluziune socială.

Suma de 60.000 lei a ajuns la cele 6 familii din judeţul Neamţ ai căror membri (9 persoane) au decedat în urma gravului accident rutier produs în localitatea Viişoara, comuna Alexandru cel Bun.

Prefectul judeţului Neamţ, Daniela Soroceanu, a făcut toate demersurile pentru ca familiile victimelor să primească diverse tipuri de facilități și compensații care se acordă în astfel de situații.

„Astăzi, 13 iunie a.c., urmare a diligențelor întreprinse de către autoritățile județene, rudele victimelor accidentului de la Viișoara au primit, din partea Guvernului României, un ajutor financiar în cuantum de 10.000 de lei pentru fiecare familie în parte.  Sper ca bunul Dumnezeu să-i întărească pe toţi și să-şi găsească alinarea.”,  a transmis prefectul Daniela Soroceanu. 

„Guvernul României este alături de cele 21 de familii nemțene afectate de accidente rutiere, incendii sau de alte probleme grave, acestea primind banii alocați în ședința de Guvern de la finalul lunii mai ca ajutoare de urgență.

Printre cele 21 de familii se găsesc și rudele victimelor cumplitului accident petrecut în luna aprilie, când nouă nemțeni și-au pierdut viața după ce microbuzul în care se aflau s-a prăbuşit, peste un pod, în canalul colector.

Regret nespus că trebuie să treceți prin astfel de momente. Vreau să știți însă că vă sunt alături și fac tot ce îmi stă în putință pentru dumneavoastră pentru a le depăși mai ușor.”, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

 
2 comentarii la “Rudele victimelor accidentului de la Viișoara au primit banii promiși de Guvern

 1. Vukovik

  E o Chestie si asta sa platesti ,despagubesti Viata unui OM cu 100 mil lei , ptr Fiecare = 60 000 RON , LA FEL de ADEVARAT e si ce Spune Dl CELENTANO CU Amendamentul ca ,, AU incalcat LEGEA ,, SERIOS ! Oare nu se spune si ca fiecare dintre NOi are dreptul la Viata , Educatie , Bla Bla Ba , DE BINE Nu s au pornit de acasa spre AR , DA ca e Nevoie de Oameni , Forta de Munca si la Noi In Jud e Adevarat ! Numai ca la Noi nu te Platesc la zi ,cu cat dau cei din Ar , Iar In Rest E TACERE , Fiecare are dreptul sa si Aleaga unde , ce , cat presteaza ,

  Raspunde
 2. Celentano

  Au murit in razboi??? Au murit pentru ca au incalcat legea si acum guvernul votat de toate lichelele ii despagubesc.In fiecare zi mor oameni pe sosele si de multe ori din cauza infrastructurii(in speta de fata nu este cazul) si nu mai primesc nici o despagubire.

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *